HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ναταλία Γερμανού: “Έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Μου έχει λείψει αφάνταστα πολύ το βραδινό”

Ναταλία Γερμανού-hernews

Η Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε δήλωσεις.

Η ίδια παραυρέθηκε σε μία εκδήλωση και μίλησε στις κάμερες της εκπομπής “Happy Day” για το επαγγελματικό της μέλλον. Πιο συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στον τρόπο που διαιτηρείται τόσο φρέσκια, τονίζοντας ότι:

“Φορμόλη. Έχω μπει στη φορμόλη για να διατηρούμαι. Είναι καλό το DNA αλλά εντάξει, έχω και καλούς φίλους, προσπαθώ να γυμνάζομαι, να τρώω καλά, να κοιμάμαι πολύ, πίνω πολύ νερό, τρώω άγρια μύρτιλα και βατόμουρα και άγριες ρίζες και παντζάρια”.

Ναταλία Γερμανού- hernews

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι 

“Έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν και όπως πάντα προτεραιότητα το κανάλι που βρίσκομαι με το οποίο με δένει ένα συμβόλαιο και όπως όλα δείχνουν θα με δένει και την επόμενη χρονιά. Εγώ έχω πολλές ορέξεις αλλά το κανάλι έχει όρεξη για το Σαββατοκύριακο.Οπότε θα είναι το “Καλύτερα δε γίνεται” και πολύ πιθανόν να είναι και κάτι βραδινό. Μου έχει λείψει αφάνταστα πολύ το βραδινό”.

Κλείνοντας, τόνισε ότι:

“Το Chart Show είναι μια εκπομπή που τη λάτρεψα και ο κόσμος θα συνεχίσει να την αγαπάει και με τη Δέσποινα Βανδή. Μου προτάθηκε αλλά είπα ότι είναι κάτι που για μένα έχει κλείσει σαν κύκλος και αν είναι να κάνω βραδινό θα ήθελε να κάνω κάτι καινούριο”.

Ναταλία Γερμανού-hernews

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: “Δεν είχα προτάσεις για σίριαλ, μπορεί να με έχουν στο μυαλό τους ως μοντέλο”

Her News

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θα ήθελα να φιλοξενήσω στην εκπομπή μου τον Τομ Χανκς»

Her News

Κατερίνα Καραβάτου: Η απώλεια που βίωσε και το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη

HerNewskl