HerNews.gr
Beauty

Solarium: Απέκτησε το ιδανικό σοκολατένιο χρώμα που πάντα ονειρευόσουν στο Nail Me Up

Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά.. και τι καλύτερο από το να μας βρει με σοκολατένιο δέρμα ; Το χρώμα αυτό που μυρίζει καλοκαίρι, θάλασσα, κοκτέιλ και διασκέδαση, το bronze αυτό χρώμα, θα το βρεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για solarium στο Nail Me Up.

nailmeupΒρισκόμαστε στην κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσουμε τις συνεδρίες μας για solarium,καθώς έτσι θα πετύχουμε το χρώμα των ονείρων μας. Αν λοιπόν θες και εσύ να σε βρουν οι πρώτες ζεστές μέρες του χρόνου με ένα μπρούτζινο χρώμα στο δέρμα, τότε μην χάνεις άλλο χρόνο και επισκέψου τώρα το κατάστημα του Nail Me Up.

solarium

Πλέον δεν χρειάζεται να περιμένεις το καλοκαίρι και να ρισκάρεις με την πολύωρη έκθεση στον ήλιο , για να μαυρίσεις.

Τώρα αποκτάς ομοιόμορφο μαύρισμα σε όλο το χρώμα, με την μέθοδο του solarium. Πιο συγκεκριμένα, το μηχάνημα του  solarium διαθέτει λάμπες, οι οποίες εκπέμπουν ακτινοβολία στο σώμα, παρόμοια με αυτή του ηλίου. Ωστόσο, η λειτουργία τους γίνεται με μια τεχνολογία που αντισταθμίζει την UVA και την UVB ακτινοβολία, προκειμένου να εξαλειφθεί ο κίνδυνος για το δέρμα.

solarium

Γιατί λοιπόν να μην σε βρουν τα καλοκαιρινά σου συνολάκια, έτοιμη, με ένα σοκολατένιο χρώμα να αγκαλιάζει το σώμα σου; 

Κάνοντας μερικές συνεδρίες κάτω από τις λάμπες μπορείς να αποκτήσεις ένα υπέροχο μπρούτζινο χρώμα στο δέρμα σου μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η χρήση του οδηγεί σε ένα γρήγορο μαύρισμα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις ηλιοθεραπεία για ώρες. 

solarium

Στο Nail Me Up θα βρεις τα καλύτερα μηχανήματα solarium για τεχνητό μαύρισμα, με εγγυημένη ασφάλεια. Με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά με άκρως ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών. To Nail Me Up , σου υπόσχεται χρώμα βγαλμένο από την Καραϊβική , 100% ασφάλεια και τα καλύτερα πακέτα προσφορών. 

nailmeup

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου και πρόλαβε τα ακαταμάχητα πακέτα προσφορών. Το καλοκαίρι πλησιάζει, και θα μας βρει με το απόλυτο μαύρισμα! 

  • Nail me up Πειραιά
Στέφανου Σκουλούδη 16, Καλλίπολη Πειραιά
21 0428 6184
  • Nail me up Κερατσινίου
Παπανικολή 8, Κερατσίνι
21 0461 1338

Νεότερα Άρθρα

Aura Derma Beauty Clinic: Οι διάσημες θεραπείες, το δύσκολο περιστατικό και η θεραπεία του Hollywood

HerNewskl

Kate Beckinsale: Το hair look που δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος

HerNewskl

Zendaya: Έκανε το μανικιούρ εμπνευσμένο από το Aperol Spritz

HerNewskl