HerNews.gr
Beauty

Zendaya: Έκανε το μανικιούρ εμπνευσμένο από το Aperol Spritz

Zendaya-hernews

Το μανικιούρ της Zendaya είναι μια αληθινή καλοκαιρινή όαση, εμπνευσμένη από το αγαπημένο σου απεριτίφ, το Aperol spritz. Η επιλογή της να βάψει τα νύχια της σε πορτοκαλί χρώμα είναι μια νέα τάση για το καλοκαίρι που οφείλεις να έχεις στο μυαλό σου.

Zendaya

Σε μια mirror selfie που ανάρτησε στο Instagram story της, αποτύπωσε τα πορτοκαλί νύχια της που θυμίζουν το δροσιστικό Aperol spritz.

Γιατί να μην δοκιμάσεις και εσύ αυτήν την τάση στο μανικιούρ και να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου καλοκαιρινό κοκτέιλ; Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία αποχρώσεων πορτοκαλί για να επιλέξεις. Από έντονα και ζωηρά μέχρι απαλά και μοντέρνα χρώματα, τα πορτοκαλί νύχια μπορούν να δημιουργήσουν κομψές, μοντέρνες, funky ή classy εμφανίσεις. Το πορτοκαλί χρώμα δημιουργεί μια αντίθεση με την επιδερμίδα σου και μπορεί να προσθέσει ζωντάνια και φρεσκάδα στα χέρια σου.

Zendaya: Έκανε το μανικιούρ εμπνευσμένο από το Aperol Spritz

Τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος είναι πάντα αγαπημένα για το καλοκαίρι, και τα πορτοκαλί νύχια ανήκουν σε αυτήν την παλέτα. Επομένως, αναμφίβολα αξίζει να δοκιμάσεις αυτήν την τάση και να προσθέσεις μια δόση ζεστού πορτοκαλί στο μανικιούρ σου για ένα πιο φρέσκο και καλοκαιρινό στυλ.

Zendaya

Zendaya: Όλα τα μυστικά πίσω από την περιποίηση των μαλλιών της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Yιοθέτησε το ίδιο χτένισμα με τη Jennifer Lopez

HerNewskl

Τα καλύτερα αιθέρια έλαια για το δέρμα, σύμφωνα με τους δερματολόγους

Her News

Μπαλαγιάζ: Ποιο είδος balayage σου ταιριάζει ανάλογα την επιδερμίδα σου;

HerNewskl