HerNews.gr
Beauty

Kate Beckinsale: Το hair look που δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος

Kate Beckinsale

Η Kate Beckinsale δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τον τόλμηρο στυλ της, είτε πρόκειται για τα outfits που επιλέγει να φορέσει σε επίσημες εμφανίσεις που κάνει, είτε για τα εντυπωσιακά beauty looks που υιοθετεί.

Kate Beckinsale

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η αλλαγή στα μαλλιά της είναι εντυπωσιακή και η υπογραφή του γνωστού hairstylist Δημήτρη Γιαννέτου είναι εμφανής.

Η Kate Beckinsale έχει υιοθετήσει ένα εντυπωσιακό bob που αποκαλείται “blob” ή αλλιώς blonde bob. Το νέο αυτό look είναι απλά iconic, με ανάλαφρους κυματισμούς, χωρίστρα στο πλάι και ένα μήκος που αγγίζει τους ώμους, αποτελώντας ίσως το πιο μοντέρνο κούρεμα της χρονιάς.

Kate Beckinsale: Το hair look που δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος

Η απόχρωση του ξανθού είναι φωτεινή, σε συνδυασμό με μια σκούρα φυσική καστανή απόχρωση, η οποία με τη σειρά της αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της.

Kate Beckinsale

Για να ολοκληρώσει  αυτό το εντυπωσιακό hair look, η ίδια επέλεξε ένα εξίσου υπέροχο μακιγιάζ από τον Jose Corella. Το κόκκινο ματ κραγιόν δίνει ένταση στα χείλη της, ενώ τα μάτια της τονίζονται με μια shimmer σκιά σε χρώμα λευκό του πάγου. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νυφικό χτένισμα: Tα 5 λάθη που κάνεις και δε διορθώνονται την τελευταία στιγμή!

HerNewskl

Η nail artist της Chanel αποκάλυψε το πιο γιορτινό χρώμα στο μανικιούρ

HerNewskl

Καίτη Γαρμπή: Τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της!

HerNewskl