HerNews.gr
Ελλάδα

Έφυγε απο τη ζωή ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και πολύ καιρό και τον τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τη συχνότητα του Alpha, το κανάλι με το οποίο ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε συνδέσει το όνομά του. 

«Θέλω να μεταδώσω μία είδηση που μου μετέφερε η ανιψιά του Δημήτρη Κοντομηνά. Δυστυχώς, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Έχει φύγει από τη ζωή, μου έστειλε μήνυμα η ανιψιά του, με την οποία συνδεόμαστε φιλικά», είπε συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και στην κόρη του Μαρία και στην κυρία Κίτι και στην Ελίνα και στον αδελφό της. Για εμάς υπήρξε ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός, ένας άνθρωπος με τον οποίο συμπορευτήκαμε, είχε μεγάλο όραμα για τον Alpha και ο Alpha υπάρχει σήμερα με τον τρόπο που υπάρχει γιατί εκείνος έβαλε το λιθαράκι του», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε μία κόρη και δύο εγγόνια.

Ο οξύνους επιχειρηματίας έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών,έχοντας ζήσει δέκα ζωές όπως έλεγαν άνθρωποι που τον γνώρισαν αυτός ο «βασιλιάς των deals» όπως τον αποκαλούσαν ανταγωνιστές και φίλοι.
Ασφαλιστικές επιχειρήσεις, τηλεόραση, τράπεζες, επιχειρήσεις υγείας, αεροπορικές επιχειρήσεις, ακτοπλοΐα, κινηματογραφικές αίθουσες, λιανικό εμπόριο, ήταν κάποιες από τις πτυχές της δαιδαλώδους επιχειρηματικής αυτοκρατορίας αξίας δισεκατομμυρίων που έχτισε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Γεννημένος στις 3 Ιουνίου του 1939, ήταν χαρακτηριστική περίπτωση αυτοδημιούργητου επιχειρηματία.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και πολύ καιρό και τον τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Νεότερα Άρθρα

Ματίνα Παγώνη: “Έρχεται έξαρση της γρίπης μετά τις γιορτές”

Her News b

Ληστεία με ομηρεία στη Θεσσαλονίκη: Ρομά με όπλα μπούκαραν σε κατάστημα, κατέβασαν τα στόρια και ταμπουρώθηκαν μέσα

Her News b

Σήμερα το ύστατο χαίρε στην Φώφη Γεννηματά

Her News b