HerNews.gr
Διεθνή

Doja Cat: Η «τρομακτική» ομοιότητά της με την Bianca Censori

Η Bianca Censori έχει γίνει γνωστή για τις εμφανίσεις της μόνο με κολάν παντού, από το κόκκινο χαλί μέχρι το The Cheesecake Factory και τώρα η Doja Cat έχει υιοθετήσει την ίδια αισθητική , βγαίνοντας με ένα εμπνευσμένο από εσώρουχα look από την GCDS στα βραβεία Daily Front Row Awards την Κυριακή.

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα ιβουάρ καλσόν καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες, συνδυάζοντας το με εσώρουχα και ένα διάφανο σουτιέν στην ίδια απόχρωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doja Cat (@dojacat)

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα γούνινο παλτό μέχρι το πάτωμα σε αποχρώσεις του καφέ και του κρεμ και για αξεσουάρ επέλεξε μια διαμαντένια αλυσίδα τυλιγμένη γύρω από το λαιμό της και ένα αστραφτερό σταυρωτό μενταγιόν.

Η Doja Cat φορούσε αστραφτερό ασημί μακιγιάζ ματιών για την εκδήλωση, ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά και κρατούσε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί μαζί με μια τεράστια βαλίτσα με ρούχα στα πλαϊνά.

Η τραγουδίστρια της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Amala Ratna Zandile Dlamini – πρόσθεσε στην εμφάνισή της ένα ζευγάρι ιβουάρ mules με γυρισμένη μύτη με αρκετούς θαυμαστές να κάνουν αστεία γι ‘αυτά στην ανάρτησή της στο Instagram με την “fit”.Η ράπερ δεν αποφεύγει ποτέ μια τολμηρή εμφάνιση , είτε πρόκειται για ένα γυμνό φόρεμα ψευδαίσθησης στα Grammy είτε για ένα φόρεμα με θέμα τη γάτα και βαφή προσώπου στο Met Gala του 2023.

Και ενώ η Doja τραβάει πάντα όλα τα βλέμματα, στην πραγματικότητα παρακολουθούσε την εκδήλωση της Κυριακής – όπου καλεσμένοι όπως η Miley Cyrus και η Jennifer Garner έπιναν κοκτέιλ Casamigos – για να στηρίξει τον στυλίστα της, Brett Alan Nelson, ο οποίος έλαβε βραβείο για τη δουλειά του.

Οικογενειακό δράμα: Ο αδερφός της Doja Cat την κακοποιεί σωματικά & της έσπασε τα δόντια

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Paris Hilton: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα φωτογραφία της κόρης της

HerNews ka

Meghan Markle: Αποκαλύφθηκε το πρώτο προϊόν από το νέο της brand και θα σας εκπλήξει

HerNews ka

Kanye West: Στη Disneyland με τη σύζυγό του Bianca Censori και την κόρη του North

HerNews ka