HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Κόκοτας: Τα ευχάριστα νέα για την υγεία του – «Έγινε ένα θαύμα»

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και έναν μήνα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» έπειτα από ανακοπή καρδιάς και έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών στο J2US.

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 30/4 ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό» τα ευχάριστα νέα για την υγεία του τραγουδιστή.«Γνωρίζαμε όλοι ότι τα πράγματα δεν είναι καλά, δηλαδή ότι είναι σοβαρή η κατάστασή του. Όλοι ελπίζαμε, και κυρίως οι συγγενείς του καθώς αυτοί είναι που πονάνε περισσότερο, να γίνει ένα θαύμα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα σας πω ότι γίνονται ή δεν γίνονται θαύματα, ωστόσο καμιά φορά οι συμβολισμοί έχουν τον δικό τους ρόλο. Είναι Μεγάλη Τρίτη έγινε ένα θαύμα. Από την Κυριακή και μετά έγινε ένα θαύμα. Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν έχει μηχανική υποστήριξη, έχει ανοιχτά τα μάτια του και αναπνέει μόνος του χωρίς μηχανική υποστήριξη. Αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα -έκφραση των γιατρών με τους οποίους μιλάω καθημερινά.

Επέλεξα να δώσω σήμερα την είδηση, όμως και όχι χθες γιατί οι γιατροί ήθελαν να είναι απολύτως ασφαλείς και να ξέρουν ότι είναι μία μόνιμη κατάσταση αυτή και περάσαμε στο επόμενο στάδιο», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Γνωρίζαμε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας δεν ήταν διασωληνωμένος καθώς υπήρχε τραχειοστομία. Το θέμα είναι ότι πρώτον ο Δημήτρης αναπνέει μόνος του, δεύτερον ανοίγει τα μάτια του, τρίτον αντιδράει στα βαθιά ερεθίσματα, όπως τα τσιμπήματα», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λεωνίδας Κακούρης: Έμεινα εκτός τηλεόρασης 10 χρόνια – Δεν ήταν δική μου ευθύνη

Her News

Demy: «Αισθάνομαι εγκλωβισμένη στην εικόνα του καλού παιδιού, δεν είμαι μόνο το κορίτσι με τους φιόγκους»

HerNews ka

Μάριον Μιχελιδάκη: Οι πρώτες δηλώσεις για την Ίνας Ταράντου και την “αποχώρηση” της από το ΟΡΕΝ

Her News b