HerNews.gr
Beauty

Μακιγιάζ: Πως θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα!

Είναι βράδυ, θες να βγεις και δεν ξέρεις ούτε τι να βάλεις ούτε πώς να βαφτείς. Για το δεύτερο κομμάτι είμαστε εδώ μαζί με την make up artist Κυριακή Αναστασοπούλου, για να σε βοηθήσουμε να τραβήξεις τα βλέμματα με σύντομο και απλό τρόπο.

Για αρχή, επέλεξε δύο μεταλλικές bronze σκιές, μία πιο σκούρα και μία πιο ανοιχτή. Η επιλογή του χρώματος δεν είναι τυχαία, καθώς οι γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες και τα διαφορετικά χρώματα μαλλιών και ματιών.

Επίσης, οι πιο μεταλλικές σκιές είναι ιδανικές για βραδινές εμφανίσεις γιατί δίνουν μια πιο έντονη νότα χωρίς να απαιτούν απαραίτητα τη χρήση μολυβιού ή eye liner για να αναδείξουν το βλέμμα σου. Βάλε σε όλο το κινητό βλέφαρο την πιο ανοιχτή απόχρωση και στην έξω γωνία του ματιού την πιο σκούρα. Στη συνέχεια με το πινέλο σου προσπάθησε να σβήσεις με κυκλικές κινήσεις τη μία σκιά μέσα στην άλλη.

Συμπλήρωσε με δύο τρεις στρώσεις mascara (να θυμάσαι πάντα ότι και στο πιο απλό μακιγιάζ η mascara τονίζει απίστευτα το τελικό αποτέλεσμα, όποτε κυρίως σε βραδινές εμφανίσεις δεν την παραλείπουμε ποτέ.

Επέλεξε ένα επίσης γήινο ρουζ για τα μήλα σού και ολοκλήρωσε με ένα κόκκινο κραγιόν. Έχοντας καταναλώσει μόλις λίγα λεπτά θα είσαι έτοιμη για τη βραδινή σου εμφάνιση δείχνοντας πολύ περιποιημένη.
Ότι κι αν επιλέξεις να βάλεις, μην ξεχάσεις να φορέσεις το χαμόγελό σου.

Νεότερα Άρθρα

Meghan Markle: Αυτή είναι η αγαπημένη της κρέμα σώματος!

HerNewskl

Kim Kardashian: Μας έδειξε το πιο chic minimal μακιγιάζ τoυ καλοκαιριού

HerNewskl

Linen Blonde: 5 τρόποι για να δοκιμάσετε το ξανθό του 2023

HerNewskl