HerNews.gr
Beauty

Meghan Markle: Αυτή είναι η αγαπημένη της κρέμα σώματος!

Meghan Markle

Η Meghan Markle ξεχωρίζει για τη λαμπερή και νεανική της επιδερμίδα, τα πλούσια μαλλιά και τα μεγάλα, γλυκά μάτια με τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες που φαίνεται να φτάνουν στον ουρανό. Αναμφισβήτητα, η Meghan Markle θεωρείται μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της εποχής μας και αυτό είναι αντικειμενικό γεγονός.

Meghan Markle: Αυτή είναι η αγαπημένη της κρέμα σώματος!

Η Meghan Markle χρησιμοποιεί συχνά μια συγκεκριμένη συσφιγκτική και ενυδατική κρέμα, που είναι εύκολο να βρει κανείς σε καταστήματα καλλυντικών και σούπερ μάρκετ, και δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ. Πρόκειται για τη Nivea Skin Firming Hydration Body Lotion της Nivea, μια κρέμα που προσφέρει ενυδάτωση και σύσφιξη χάρη στα δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχει: το Q10 και τη βιταμίνη C.

Τα δραστικά συστατικά Q10 και βιταμίνη C στη σύνθεσή της βοηθούν στο να συσφίξουν ορατά την επιδερμίδα και να βελτιώσουν την ελαστικότητά της σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις 10 ημέρες. Αυτή η κρέμα κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο βελούδινη και λαμπερή, προσφέροντας ταυτόχρονα την απαραίτητη ενυδάτωση.

Η Nivea Skin Firming Hydration Body Lotion είναι ένα απλό και οικονομικό προϊόν που μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση της υγιούς και σφριγηλής επιδερμίδας, όπως την απολαμβάνει και η Meghan Markle.

Meghan Markle: Το κομψό look της που θυμίζει το latte trend

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: Δοκίμασε για πρώτη φορά ένα casual beauty look!

HerNewskl

Beauty: Τι να κάνεις αν έχεις λιπαρό δέρμα

Her News

Μακιγιάζ: Ποια είναι η διάρκεια ζωής του κάθε beauty item;

HerNewskl