HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ευγενία Δημητροπούλου: “Βρήκα έναν άνθρωπο και το συζητήσαμε πάρα πολύ νωρίς για την υιοθεσία του παιδιού”

H Ευγενία Δημητροπούλου αναφέρθηκε στο θέμα της υιοθεσίας.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Dot” ήταν η Ευγενία Δημητροπούλου και μίλησε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη για την υιοθεσία της κόρης της.

Ευγενία Δημητροπούλου

Η ίδια υιοθέτησε την κόρη της από την Αφρική και εξομολογήθηκε πως “νιώθω τυχερή που βρήκα έναν άνθρωπο και το συζητήσαμε πάρα πολύ νωρίς για την υιοθεσία του παιδιού. Το θέλαμε χωριστά σαν μελλοντικό όνειρο και λέγαμε κάτσε να δούμε πως θα πάει η σχέση. Όταν προχωρούσαμε για εμάς αυτή ήταν η πρώτη επιλογή, χωρίς να αποκλείουμε κάτι άλλο αργότερα”.

Ευγενία Δημητροπούλου

Κλείνοντας, εκείνη θέλησε να προσθέσει ότι: 

“Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, ό,τι χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του […] Μιλήσαμε και με τους μόνους Έλληνες που είχαν υιοθετήσει από τη Σιέρρα Λεόνε. Όχι απλά δεθήκαμε, είναι οι νονοί της μικρής. Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω ή αυτούς που θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια γιατί υπάρχουν πληροφορίες που δεν είναι εύκολες. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν μερικές φορές σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση, σαν να θέλει το σύμπαν να σε βοηθήσει”.

 

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Κατσούλης: Ο μεγάλος νικητής του Survivor! – Όλο το παρασκήνιο

Her News b

Μαρία Σολωμού για την “κόντρα” του Mente Fuerte με την Δανάη Μπάρκα: «Δεν με αφορά»

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: “Μη ξανακούσω τέτοιες ατάκες να γράφονται πουθενά”

HerNewskl