HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σάκης Κατσούλης: Ο μεγάλος νικητής του Survivor! – Όλο το παρασκήνιο

Σάκης Κατσούλης: Ο μεγάλος νικητής του Survivor! Δεν πέσαμε και από τα σύννεφα καθώς ήταν το μεγάλο φαβορί. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Οι αγωνιστικές επιδόσεις που είχε ο Σάκης Κατσούλης ήταν οι καλύτερες από κάθε άλλο παίκτη! Δεν έχανε σχεδόν ποτέ και έφτασε πολύ άξια στην διάδα του τελικού. Δίπλα του στον τάκο ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος που τερμάτισε 2ός. 

Συγχαρητήρια στον Σάκη Κατσούλη! Το άξιζε και με το παραπάνω! 

Ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος που μας ενημέρωσε ότι οι διαφορά των 2 φιναλιστ ήταν μικρότερη του 1%!

Όλοι οι Survivors ήταν εκεί. Σχεδόν όλοι! Ο James Καφετζής μας ενημέρωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό συνεπώς οι δύο του καλοί φίλοι Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία Βέλλη μας ενημέρωσαν με ανάλογες αναρτήσεις στο Instagram ότι θα είναι σε υποχρεωτική καραντίνα..

Η Χριστίνα Κεφαλά νοσεί με βαριά πνευμονία στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού. Η ομάδα του HerNews της εύχεται περαστικά και γρήγορα! 

Από τα σοβαρά πάμε στα πιο ελαφριά… Σεξ έγινε στο Survivor; Ο Τριαντάφυλλος έβαλε την σπίθα και ο Πάνος Καλλίδης το επιβεβαίωσε. Αλέξης Παππάς με Ελευθερία Ελευθερίου. Δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια και να σας πω και κάτι; Ούτε μας νοιάζει, καλά έκαναν. 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δίπλα στον -πρωην, νυν και αεί- Σάκη Κατσούλη να τον στηρίζει ανοιχτά και να βλέπει συγκινημένη όλες τις στιγμές τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι έκλαιγε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για αυτό που έχει κάνει στον Γιώργο Λιβάνη. Όπως έχει πει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, “Τα δάκρυα της Μαριαλενάρ”…

Τέλος, να δώσουμε ένα μεγάλο φιλί στον Ηλία Μπόγδανο. Χθες το βράδυ ήταν σαν ένα μικρό παιδί που είδε πρώτη φορά παγωτό. Δίπλα του καθ ‘ όλη την διάρκεια της βραδιάς η κοπέλα του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Fun Fact: Ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε το Σπάω τα Ρολόγια – Το περιμένες;;; Ναι. Αλλά δεν περίμενες να τραγουδήσει με τον γλυκύτατο γιο του, Νικόλα! Να σας ζήσει! 

Νεότερα Άρθρα

Σασμός- Spoiler : Ένα μοιραίο λάθος με μοιραίες συνέπειες… Ποιος είναι ο γιατρός που εισβάλλει σήμερα;

Her News b

Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν άκουσα τι είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για μένα, μου το είπαν»

Her News

Γενέθλια για τη μητέρα της Ελένης Μενεγάκη: Οι αναφορές σε εκείνη & το απίστευτο δέσιμο

HerNews ka