HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα: Πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας! – Τι είπε ο πατέρας στον Alpha

Σύμφωνα με τον Alpha, με τη βοήθεια των ιατροδικαστών και την ανάλυση του εργαστηρίου του ΑΠΘ, διαπιστώθηκε πως στην Τζωρτζίνα υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση κεταμίνης. Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, να κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Στον Alpha και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολοβού μίλησε ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου:

-Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι»

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα; -«Όχι»

 

Στον οργανισμό του άτυχου παιδιού απο την Πάτρα, οι ποσότητες κεταμίνης ήταν 6 mg ανά λίτρο αίματος. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η κεταμίνη εξαφανίζεται από ζωντανούς οργανισμούς μέσα σε μιάμιση ώρα περίπου, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι αυτός που το χορηγούσε στο παιδί, το γνώριζε πολύ καλα.

Τα συνολικά εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας ενδεχομένως οφείλονται σε χορήγηση κεταμίνης που προκαλεί σπασμούς. Είναι πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας απο την Πάτρα.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Δ. Ελευθεριάνο, κατά της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα  που βρήκαν τραγικό θάνατο, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, ενώ σύμφωνα με τη δικονομία αναμένεται να εκδοθεί και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας φαίνεται να ήταν καθοριστικά για να προσδιοριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σύμφωνα με την πάγια διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται πρώτα να οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) -όπου ενδεχομένως να βρίσκεται ήδη- και στη συνέχεια, αφού διαβιβαστεί στην Εισαγγελία η δικογραφία, να οδηγηθεί και η ίδια ενώπιον της εισαγγελέως. Σημειώνεται ότι τα ευρήματα των τοξικολογικών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας είναι καθοριστικά για την πορεία της έρευνας. 

Νεότερα Άρθρα

Μετάλλαξη Όμικρον: Το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα

Her News

Καιρός: Αλλάζει το κλίμα με βροχές και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας

HerNews ka

Ξεκινά το κύμα θερινών ελέγχων από την εφορία

Her News