HerNews.gr
Γνώμες

Δεν είμαι Μάνα, αλλά…..

Καμιά απόφαση ακόμα δεν έχει παρθεί αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι η μάνα των 3 παιδιών συνελήφθη σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να έχει σκοτώσει τα παιδιά που ίδια γέννησε.

Γράφει η Κέλλυ Βρανάκη

Και πραγματικά αναρωτιέμαι, δεν είμαι μάνα και δε γνωρίζω πως είναι να γεννάς και να μεγαλώνεις ένα παιδί όμως γνωρίζω ότι το μητρικό ένστικτο είναι το πιο δυνατό ένστικτο που υπάρχει στον κόσμο.

Γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες προσπαθούν επί χρόνια με θεραπείες για να κάνουν παιδί, γνωρίζω ότι υπάρχουν γυναίκες που πεθαίνουν για τα παιδιά τους κι άλλες που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα έχασαν, υπάρχουν γυναίκες που προσπαθούν πολλά χρόνια να υιοθετήσουν κι άλλες που με θεραπείες και ορμονοθεραπείες προσπαθούν να κάνουν αυτό το θαύμα να συμβεί και για αυτές.  Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πραγματικά πως γίνεται μία γυναίκα, μία μάνα να σκοτώνει τα παιδιά της.

Και ούτε καν από μία κακιά στιγμή, προμελετημένα και μετά που προσπάθειές γιατί απ’ ό,τι φαίνεται το παιδάκι ειδικά το τελευταίο, για το οποίο γίνεται λόγος, πάλεψε για να ζήσει  αρκετές φορές και γι’ αυτό νοσηλεύτηκε τόσες φορές στο νοσοκομείο.

Είναι τρομακτικό ότι υπάρχουν δίπλα μας τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι όχι απλά θα μπορούσα να ληστέψουν. να σκοτώσουν. αλλά θα μπορούσα να βασανίσουν και να σκοτώσουν τα ίδια τους τα παιδιά.

Αν υπάρχουν αυτοί οι “άνθρωποι” ανάμεσα μας τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι έχουμε αποτύχει. 

 

Νεότερα Άρθρα

Νέος Μήνας: Φεβρουάριε, ας είσαι διαφορετικός

Her News

HisStories 13: “Να θυμασαι να δίνεις όσα αντέχουν…”

Her News b

Η δύναμη της Συγχώρεσης

Her News