HerNews.gr
Social News

Γιάννης Βογιατζής: Παρέλαβε τιμητικό βραβείο από την Finos Film

βογιατζης

H Finos Film διοργάνωσε μια τιμητική εκδήλωση για τη βράβευση του αγαπημένου ηθοποιού, Γιάννη Βογιατζή. 

«Σήμερα μου έκαναν την τιμή να με τιμήσουν με ειδική βραδιά και ειδικό βραβείο. Συγκινήθηκα πολύ γιατί θυμήθηκα τα νεανικά μου χρόνια. Όλα μου τα χρόνια, τα περισσότερα, τα έχω περάσει μέσα στη Finos Film», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στην κάμερα του MEGA Καλημέρα

βογιατζης

«Σταρ υπάρχουν πάντα, πολλοί επιδιώκουν αυτό πρώτα και μετά την τέχνη τους. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Χορν ήταν σταρ», πρόσθεσε έπειτα 

Για τον ηθοποιό Γιάννη Βογιατζή μίλησαν και διάφοροι συνεργάτες , φίλοι και γνωστοί ηθοποιοί. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Άννα Φόνσου. 

«Είμαι ευτυχισμένος που υπάρχει στη ζωή μας ο Γιάννης Βογιατζής. Είναι φίλος μου, τον αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ. Νιώθω συγκινημένος που τον τιμούμε σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. 

«Είμαι φίλη με τον Γιάννη Βογιατζή και θαυμάστριά του πολλά χρόνια, έχουμε παίξει μαζί. Αξίζει για πολλά βραβεία και όχι μόνο για αυτό. Χαίρομαι που θα του δώσουμε σήμερα αυτή τη χαρά», είπε από την πλευρά της η Άννα Φόνσου, ενώ αποκάλυψε ότι «Σε μια ταινία επίτηδες έκανα λάθος, για να με ξαναφιλήσει ο Γιάννης Βογιατζής». «Δε βλέπω παλιές ταινίες, είναι όλοι φίλοι μου και έχουν φύγει από τη ζωή, λέω είναι σειρά μου, δεν κοιμάμαι το βράδυ», συμπλήρωσε έπειτα η ίδια.

βογιατζης

 

Γιάννης Βογιατζής 

Ο Γιάννης Βογιατζής, γεννήθηκε στο Αιτωλικό στις 16 Δεκεμβρίου 1926. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Βασιλικού Θεάτρου. Ακόμα εκπλήρωσε σπουδές και στην Ανώτατη Βιομηχανική. Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1957 στην ταινία Λατέρνα, φτώχεια και γαρύφαλλο. Από τότε συνεργάστηκε με πολλούς θιάσους. Ο ίδιος υπήρξε και θιασάρχης.  Ο τρόπος  του τον καθιέρωσε ως έναν από τους καλύτερους κωμικούς στο ευρύ κοινό του ραδιοφώνου , του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Stan – Βέρα Σωτηροπούλου: Ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας – Φωτογραφίες από το bachelorette party

HerNews ka

Μισέλ Φάιφερ: Γιόρτασε τα 65α γενέθλια της με μια φωτογραφία στο Instagram

Her News

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Aυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στο μωρό τους!

HerNewskl