HerNews.gr
Social News

Γιώργος Λιανός: Η μικρή του κόρη “εισβάλει” στο Survivor

λιανοσ

Μαζί του στο γύρισμα του Survivor πήρε ο Γιώργος Λιανός τη μικρή του κόρη και το διαδίκτυο ξετρελάθηκε με τις νέες φωτογραφίες.

Είναι γνωστό πια ότι ο παρουσιαστής βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραλέξη. Αλλά και την μόλις ενός έτους κορούλα τους.

Η μικρή Βαλέρια, που μάλιστα γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια στον Άγιο Δομίνικο! Βρέθηκε στα γυρίσματα του Survivor στο πλευρό του μπαμπά της και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε τις εντυπώσεις..

λιανος

Αν και δεν πάει καιρός από την τελευταία φορά που ο παρουσιαστής του Survivor μας είχε δείξει την μικρότερη κόρη του, Βαλέρια.. Πριν μερικές ώρες και με αφορμή τα γυρίσματα που γίνονται στο συμβούλιο του Survivor, δημοσίευσε μερικές ακόμη φωτογραφίες της μικρής. Ο ίδιος σχολίασε : “Παρακαλώ οι μη έχοντες εργασία εις τον χώρο να αποχωρήσουν. #wannabe #host #survivorgr #dominicanrepublic”.

Στις φωτογραφίες η Βαλέρια βρίσκεται στο Συμβούλιο του Νησιού , στην αγκαλιά του πατέρα της, Γιώργου Λιανού. 

Ο Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής του Survivor, έχει κάνει μεγάλη αίσθηση στο κοινό , με τις τρομερές του ατάκες. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής είχε κάνει γνωστό πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο ότι θα τον ακολουθούσε λίγο αργότερα και η οικογένεια του. Την επιλογή τους αυτή δικαιολογεί η μεγάλη απόσταση, και το μεγάλο χρονικό διάστημα που ο Γιώργος Λιανός θα βρίσκεται στην Δομινικανή Δημοκρατία. 

λιανος

Η οικογένεια έχει μοιραστεί και άλλα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους στον Άγιο Δομίνικο, στο Instagram.  Οι τελευταίες όμως φωτογραφίες ξετρέλαναν τους ακόλουθους του παρουσιαστή – τραγουδιστή. 

Ο Γιώργος Λιανός, πριν λίγο καιρό, και ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, για τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι με τίτλο “Κάθε Μας Στιγμή Μια Γιορτή”. Ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι. 

Δείτε το video clip ΕΔΩ!

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Η Ζωή Δημητράκου ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της

Her News

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ποιο θα είναι το μέλλον της στο GNTM;

HerNewskl

Έγκυος η Ashley Tisdale: Περιμένει το δεύτερο παιδί της

HerNews ka