HerNews.gr
Social News

Έγκυος η Ashley Tisdale: Περιμένει το δεύτερο παιδί της

Η οικογένεια της Ashley Tisdale μεγαλώνει! Η 38χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της Christopher French περιμένουν το δεύτερο μωρό τους μαζί, δημοσιεύοντας τα συναρπαστικά νέα στο Instagram την Τρίτη.

Δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες, η Ashley Tisdale αποκαλύπτει την κοιλιά της, ξεκουμπώνοντας το λευκό της πουκάμισο κάτω από το στήθος της.

Σε μια δεύτερη φωτογραφία, η έγκυος ηθοποιός ποζάρει με τον French, χαμογελώντας του ενώ ποζάρει δίπλα της. «Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε», έγραψε στη λεζάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

Το ζευγάρι είναι ήδη γονείς της 3χρονης κόρης Jupiter Iris.

«Νομίζω ότι έχει την προσωπικότητά μου από τότε που γεννήθηκε», είπε η Tisdale στο PEOPLE, τον περασμένο Φεβρουάριο για την κόρη της.

«Σίγουρα μοιάζει με τον σύζυγό μου, αλλά σίγουρα έχει την προσωπικότητά μου», πρόσθεσε η ηθοποιός της Disney. «Μόνο οι εκφράσεις της και το πώς λέει μερικά λόγια και είναι μόνο αυτά τα μικροσκοπικά πράγματα γιατί στην αρχή λέω “Θεέ μου, δεν μου μοιάζει σε τίποτα”».

«Έλεγα, “απλώς σε είχα στην κοιλιά μου τόσο καιρό και πώς δεν μου μοιάζεις;”» είπε. «Αλλά τότε λες “Ω, είσαι τόσο εγώ. Δεν είναι καν αστείο”».ashley tisdale halloweenΗ Tisdale και ο σύζυγός της  υποδέχθηκαν την κόρη τους Jupiter στις 23 Μαρτίου 2021. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014. Με την πάροδο των ετών, η Tisdale έχει τονίσει τη σημασία της διατήρησης της ισορροπίας ενώ εμβαθύνει τους πολλαπλούς της ρόλους ως επαγγελματίας, σύζυγος και γονέας.

«Νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό που  κάνουμε τις στιγμές αυτοεξυπηρέτησης  μέρος της καθημερινότητάς μας γιατί πραγματικά σε βοηθάει, με βοηθά σε ό,τι κάνω», είπε στο PEOPLE σε μια συνέντευξη το 2022.

«Όντας μαμά και προσπαθώντας να πετύχω την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής, στο τέλος της ημέρας μπορεί να νιώθω εξαντλημένη. Είναι σημαντικό να ξέρεις πότε έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο και [να είσαι] σαν, «Πρέπει να αφιερώσω λίγο. Πρέπει να κάνω μπάνιο. Πρέπει να κάνω το νυχτερινό μου τελετουργικό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Adele: Λέει ότι είναι «έτοιμη να γίνει ξανά μαμά» -Έχει ετοιμάσει λίστα με ονόματα μωρών

HerNews ka

Μεγκαν Μαρκλ σε Όπρα: “Ήθελα να αυτοκτονήσω”

Her News b

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Έβγαλα έρπη μέχρι να ανακοινώσω την απόφασή μου στην Ελεονώρα Μελέτη

Her News b