HerNews.gr
Social News

Britney Spears: Δείτε τι τατουάζ έκανε μετά τον χωρισμό της από τον Sam Asghari

Η πρόσφατα single Britney Spears έκανε το ντεμπούτο της με δύο ακόμη τατουάζ αφού αποκάλυψε ένα φίδι στο κάτω μέρος της πλάτης της.

Η τραγουδίστρια έκανε ένα μικρό αστέρι στον πήχη της καθώς και ένα άλλο στο δάχτυλό της σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram το Σάββατο.Το τατουάζ στο αντιβράχιο της Britney Spears

Η Britney Spears προφανώς έκανε και τα τρία τατουάζ ταυτόχρονα αφού φορούσε τα ίδια ρούχα- ένα λουλουδάτο τοπ και λευκό τζιν σορτς – στο βίντεό της από την προηγούμενη μέρα.

Η Britney Spears κάνει πίσω τατουάζ

Την Παρασκευή, η ποπ σταρ καμάρωνε περήφανα το σχέδιο ερπετού, το οποίο ήταν τοποθετημένο στην πλάτη της με κόκκινο μελάνι.

«Το νέο μου τατουάζ με φίδι, παιδιά. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη», είπε στο κλιπ.

Το νέο τατουάζ έρχεται σχεδόν ένα μήνα αφότου ο εν διαστάσει σύζυγος της Spears, Sam Asghari, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από έναν χρόνο γάμου.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Hesam και εγώ δεν είμαστε πια μαζί … 6 χρόνια είναι πολύς καιρός για να είμαστε με κάποιον, οπότε είμαι λίγο σοκαρισμένη», έγραψε η Britney Spears μέσω Instagram λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα της είδησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

«Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω γιατί, ειλικρινά, δεν είναι δουλειά κανενός!!! Όμως, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!!!» συνέχισε, προσθέτοντας ότι τα πήγαινε «πολύ καλά». 

Σαμ Ασγκάρι

Στη νέα της εποχή ως ανύπαντρη, η Britney Spears το ζει – τουλάχιστον στο Instagram.

Στον απόηχο του χωρισμού της, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από σέξι στιγμιότυπα, συμπεριλαμβανομένων βίντεο που την δείχνουν να τριγυρνά τόπλες στο κρεβάτι και να καβαλάει τόπλες ένα άλογο στο Μεξικό.

Στις 20 Αυγούστου, δημοσίευσε επίσης πλάνα από έναν άγνωστο άνδρα να γλείφει το πόδι της.

Άνδρας που γλείφει το πόδι της Britney Spears

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H Google μας δίνει τη δυνατότητα για συνεχόμενο scrolling

Her News

Εβελίνα Παπούλια: Τo συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη Ντίνα Κώνστα

HerNewskl

Ανείπωτη θλίψη για τη Βίκυ Καγιά: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της

HerNews ka