HerNews.gr
Ελλάδα

Ιατροδικαστής Λέων: Οι αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας είναι συμβατές με ασφυξία

Θρίλερ δίχως τέλος για τον θάνατο των 3 κοριτσιών στην Πάτρα. Οι έρευνες βρίσκονται στην κορύφωσή τους. Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων έκανε μια ανάρτηση “γροθιά”.  Ποιες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξαν οι μικρές Ίριδα και Μαλένα στην Πάτρα;

 Μια ανάρτηση που έκανε ο ιατροδικαστης Γρηγόρης Λέων περιγράφει με απόλυτη γλαφυρότητα τον τρόπο με τον οποίο η Μαλένα θα μπορούσε να έχει οδηγηθεί σε ασφυξία.

 

Υπενθυμίζουμε οτι ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο φως η υπόθεση ισχυρίζεται ότι μιλάμε για εγκληματική ενέργεια. Και δεν έπεσε έξω.

Όπως γράφει ο Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στο twitter: «Στη Μαλένα είναι σημαντικό να αξιολογηθούν ορθά όλα τα τραύματα του παιδιού στο πρόσωπο από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν. Το ύψος των αμυχών στη βάση της μύτης (ψηλά) είναι πλήρως συμβατό με ασφυξία. Ο δράστης της φωτογραφίας (από τη βιβλιογραφία) είναι αριστερόχειρας».

Αξίζει να σημειωθεί πως η προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Τρίτη, εκταφή των οστών τηςμικρής Μαλένας, δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως έχει γίνει γνωστό, αφού παρέλθουν τα τρία χρόνια από το θάνατο είναι απαραίτητη η μεταφορά των οστών. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με τις οποίες είναι αντιμέτωπη η οικογένεια, η διαδικασία αυτή θα μεταφερθεί εντός του εξαμήνου.

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Στις φυλακές Λάρισας ο επιθεωρητής του ΟΣΕ – Ποιους έβαλε στο «κάδρο των ερευνών»

HerNews ka

Νίκος Παπαθανάσης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για «καλάθι της Σαρακοστής»

Her News

Πάτρα: Ο εισαγγελέας καλεί Ρούλα και Δήμητρα Πισπιρίγκου – «Έρχονται» και νέες διώξεις

Her News