HerNews.gr
Διεθνή

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Οι φωτογραφίες μετά την περιπέτειά της

sarlin

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό μοιράστηκαν την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά από μήνες για να τιμήσουν την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών.

Τις πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες μετά από μήνες δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό Instagram της πριγκίπισσας Σαρλίν. Πριν από περίπου έναν μήνα είχε γίνει γνωστό μέσα από ανακοίνωση του παλατιού ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία της σε ελβετική κλινική. Στην ανακοίνωση τότε αναφερόταν ότι θα συνεχίσει την ανάρρωσή της «στο Πριγκιπάτο με τον σύζυγό της και τα παιδιά της στο πλευρό της». Ωστόσο, μόλις πριν από λίγες ημέρες πολλά δημοσιεύματα στον Τύπο της Αυστραλίας ανέφεραν ότι εγκατέλειψε ξανά το Μονακό.

Τώρα μια νέα οικογενειακή φωτογραφία δείχνει το ζευγάρι, μαζί με τα δίδυμά τους, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, να γιορτάζουν μαζί το Πάσχα, μόλις τρεις ημέρες αφότου ο πρίγκιπας Αλβέρτος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Τις φωτογραφίες κοινοποίησε το παλάτι καθώς και η πριγκίπισσα Σαρλίν στο λογαριασμό της στο Instagram, με το μήνυμα «Καλό Πάσχα».

 

Πριγκίπισσα Σαρλίν, πρίγκιππας Αλβέρτος και τα παιδιά τους

 

Το παλάτι επιβεβαίωσε την Πέμπτη πως ο πρίγκιπας Αλβέρτος προσβλήθηκε από κορονοϊό για δεύτερη φορά. Υπενθυμίζεται πως ήταν το πρώτο μέλος βασιλικής οικογένειας που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό τον Μάρτιο του 2020, όταν ξέσπασε η πανδημία. Δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν η πριγκίπισσα Σαρλίν ή τα δίδυμα είναι και αυτοί θετικοί στον ιό.

Η πρώτη φωτογραφία της Σαρλίν μετά από 5 μήνες

Η νέα φωτογραφία του βασιλικού ζευγαριού του Μονακό, σηματοδοτεί την πρώτη φωτογράφηση όλης της οικογένειας από τον Νοέμβριο του 2021, κατά την επιστροφή της μετά από πολύμηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική. Τότε, η πριγκίπισσα Σαρλίν έμεινε για λίγες μόνο ημέρες στο παλάτι του Μονακό, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να ανακοινώνει πως η σύζυγός του, μετά από δική της επιθυμία, θα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική εκτός του πριγκιπάτου, με τις φήμες να κάνουν λόγο για την Ελβετία.

Στις αρχές Μαρτίου, όμως, η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό, με το παλάτι να αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Οι επόμενες εβδομάδες θα επιτρέψουν στην πριγκίπισσα Σαρλίν να ενισχύσει περαιτέρω την υγεία της, προτού επανέλθει σταδιακά στα επίσημα καθήκοντά και τις υποχρεώσεις της».

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τουρκία: Η Αγιά Σοφία κινδυνεύει να καταρρεύσει λόγω μεγάλης φθοράς

HerNews ka

Matthew Perry: Εξηγεί γιατί δεν μπορεί να βλέπει τα επεισόδια του «Friends»

HerNews ka

Rihanna: Μας δίνει μια “μικρή γεύση” για το τι πρόκειται να δούμε στην εμφάνιση της στο “Super Bowl”

HerNews ka