HerNews.gr
Ελλάδα

Δολοφονία στα Δερβενοχώρια – Εκτέλεσαν με 15 σφαίρες τον βαρυποινίτη Γιάννη Σκαφτούρο

Συμβόλαιο θανάτου εκτελέστηκε στα Σκούρτα Βοιωτίας, όπου «γάζωσαν» τον Γιάννη Σκαφτούρο, γνωστό βαρυποινότη, άνθρωπο της νύχτας, που είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις ελληνικές Αρχές.

Παράλληλα, τραυμάτισαν και άλλα δύο άτομα, μεταξύ των οποίων η κόρη του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση στο Γιάννη Σκαφτούρο που είχε χαρακτηριστικά εκτέλεσης, έλαβε χώρα στο εξοχικό του 53χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, οι δράστες άφησαν μηχανή μεγάλου κυβισμού σε στενό σε απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι του θύματος και φορώντας κουκούλα έφτασαν στην αυλή και άνοιξαν πυρ εναντίον του 53χρονου που βρίσκονταν έξω μαζί με αρκετά μέλη της οικογένειάς του και φίλους.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος ήταν ένας από τους πλέον γνωστούς ανθρώπους της νύχτας. Δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου, κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων για συμμετοχή στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, για συμβόλαια θανάτου, εκρήξεις.

Τα τελευταία 3.5 χρόνια, είχε αποφυλακιστεί και κυκλοφορούσε ελεύθερος, ενώ στη νύχτα ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Θείος Τζο». Το καλοκαίρι του 2018 και ενώ βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μέλη της αλβανικής μαφίας.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Η ηλεκτρική ενέργεια στην Ελλάδα εξακολουθεί να είναι η πιο ακριβή στην Ευρώπη

HerNews ka

Νέα Αγχίαλος: Τι δείχνει το πόρισμα των πυροτεχνουργών για τις εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών

HerNews ka

Καθαρά Δευτέρα 2023: Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό;

HerNews ka