HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Απειλήθηκε η ζωή της- Όσα αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο

Kylie Jenner

H διάσημη Kylie Jenner, αλλά και η οικογένεια της έκαναν αρκετές αποκαλύψεις που αφορούσαν την προσωπική ζωή της διάσημης επιχειρηματίας.

Kylie Jenner

Η ίδια είναι η μικρότερη από όλες τις αδερφές Kardashian, οι οποίες βρίσκονται σε σοβαρή δίκη με την πρώην αγαπημένη του αδερφού τους Rob, την Black Chyna. Εκείνος έχει αποκτήσει μια κόρη. 

Στη συνέχεια, η Kris Jenner αποκάλυψε πως εκείνος είχε απειλήσει να σκοτώσει την Kylie. Η Chyna υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Kylie Jenner και πατέρα της Stormi, Tyga. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν ήταν σε σχέση ακόμη με την Chyna. Εκείνη είχε προσπαθήσει να βλάψει τον πρώην της σωματικά. Επίσης, είχε απειλήσει να σκοτώσει και την Kylie Jenner.

Όσα δήλωσε η Chris για την Kylie Jenner και το συμβάν

Eκείνη είπε χαρακτηριστικά πως:

“Φυσικά και όλη η οικογένεια θορυβήθηκε αλλά το κρατήσαμε μεταξύ μας και δεν πήγαμε στην αστυνομία, εκείνη ζούσε με ένα μικρό παιδί στον απέναντι δρόμο», τόνισε η Kris,με την δικηγόρο της Chyna να ρωτά αν η σχέση που έκανε μετά ο γιος της με την ίδια γυναίκα δεν την έκανε να αγχωθεί.

Kylie Jenner

Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ζήσαμε δραματικές καταστάσεις και το έχω συνηθίσει αυτό στην οικογένειά μου. Όλα έγιναν ξαφνικά και δεν ξέραμε πού πηγαίνει η σχέση του Rob με την Black Chyna. Δεν είναι ότι δεν ανησυχούσα αλλά πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, παρότι η σχέση τους ήταν δύσκολη από το ξεκίνημα. Ήθελα απλά ο γιος μου να είναι ευτυχισμένος, εγώ απλά ήλπιζα για το καλύτερο”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Παπαρίζου: Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον Ανδρέα Καψάλη στη Γλυφάδα – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Justin Bieber: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Hailey – «Κάνεις τη ζωή μου υπέροχη»

HerNews ka

Πέννυ Μπαλτατζή: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της

HerNewskl