HerNews.gr
Social News

Έλενα Παπαρίζου: Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον Ανδρέα Καψάλη στη Γλυφάδα – ΦΩΤΟ

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Έλενα Παπαρίζου και τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, σε σπάνια δημόσια εμφάνισή τους στη Γλυφάδα.

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με casual outfit και χωρίς μακιγιάζ. Ειδικότερα, φορούσε τζιν, Τ- shirt, σακάκι και ένα ζευγάρι παντόφλες γνωστού brand σε εκρού χρώμα. Με casual εμφάνιση ήταν και ο Ανδρέας Καψάλης.

Το ζευγάρι κρατά τον δεσμό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν τους βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις. Η Έλενα Παπαρίζου πάντως, «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό να μιλά τρυφερά στον σύζυγό της και να τον χαϊδεύει στο πρόσωπο.

«Με τον Ανδρέα είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Λειτουργούμε πάρα πολύ όμορφα μαζί. Όταν δε δουλεύουμε φροντίζουμε πάντα να περνάμε όσο καλά γίνεται.

Μας αρέσουν τα ταξίδια. Αγαπάμε πάρα πολύ τα βουνά όχι μόνο την Πίνδο επειδή έχω καταγωγή από εκεί, κατεβαίνουμε και κάτω στην Πελοπόννησο. Πηγαίνουμε συχνά και στο εξωτερικό», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Έλενα Παπαρίζου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lady Gaga: Αποτίει φόρο τιμής στον Tony Bennett μετά τον θάνατό του: «Θα μου λείπει ο φίλος μου για πάντα»

HerNews ka

Κλειώ Αγγουράκη: «Οφείλουμε να συμμετέχουμε στις εκλογές»

Her News

Έφη Σαρρή: Μου άρεσε να έχω αυτό το στυλ του τραγουδιού με πιο «πικάντικο» στίχο

Her News b