HerNews.gr
CELEBRITIES

Ρονάλντο: Έχω εκατομμύρια και δισεκατομμύρια, αλλά σημαντικότερη είναι η οικογένεια

ρονάλντο

«Έχω εκατομμύρια και δισεκατομμύρια, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι η οικογένεια. Κρατήστε την οικογένειά σας υγιή και φροντίστε την γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο», είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας και κάτοχος τεσσάρων Χρυσών ευρωπαϊκών Παπουτσιών, θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Όμως, ο Πορτογάλος σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτοπροσδιορίζεται πρώτα ως οικογενειάρχης, γεγονός που κάνει την ανακοίνωση με τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, ότι ο γιος τους πέθανε κατά τη διάρκεια του τοκετού, ακόμη πιο αποκαρδιωτική.

ροναλντο

«Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το αγοράκι μας πέθανε», ανέφερε η δήλωση του Ρονάλντο και της Ροντρίγκεζ: «Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας, μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία».

Το ζευγάρι αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι περίμεναν δίδυμα τον περασμένο Οκτώβριο, κοινοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπερηχογραφήματα μωρών, αποκαλύπτοντας το φύλο και μια σειρά από ενθουσιώδεις λεζάντες, καθώς ετοιμάζονταν να υποδεχτούν ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Η μοίρα ωστόσο, είχε άλλα σχέδια για την αγαπημένη οικογένεια.

Ο Ρονάλντο έχασε την Τρίτη τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, με τον σύλλογό του να γράφει στον ιστότοπό του: «Η οικογένεια είναι πιο σημαντική από όλα και ο Ρονάλντο υποστηρίζει τους αγαπημένους του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Κριστιάνο, όλοι σε σκεφτόμαστε και στέλνουμε δύναμη στην οικογένεια».

Ο 37χρονος παίκτης επέστρεψε στο γήπεδο το Σάββατο εναντίον της Άρσεναλ και κατάφερε ένα ακόμη ιστορικό γκολ, αφιερώνοντας τη νίκη του ψηλά στον ουρανό και στο παιδί του, που δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τη ζωή. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός χειροκροτήθηκε από το κατάμεστο γήπεδο, σε μια φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή.

ροναλντο

Η παραμυθένια συνάντηση

H Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στη βορειοανατολική Ισπανία. Αρχικά ονειρευόταν να γίνει χορεύτρια, αργότερα όμως έστρεψε το ενδιαφέρον της στη βιομηχανία της πολυτελούς μόδας. Ενώ εργαζόταν ως βοηθός πωλήσεων το 2016 στο κατάστημα Gucci της Μαδρίτης, είχε μία παραμυθένια – όπως θα χαρακτήριζαν πολλοί – συνάντηση με τον κορυφαίο αθλητή, όταν ένας συνάδελφος της Ροντρίγκεζ τη ρώτησε αν μπορούσε να μείνει πέρα από την ώρα κλεισίματος για έναν πελάτη.

Το ζευγάρι κράτησε τη σχέση του κρυφή για τους πρώτους μήνες, όταν όμως μαθεύτηκε ότι έβγαιναν ραντεβού, δεκάδες ποδοσφαιρόφιλοι άρχισαν να εμφανίζονται στο κατάστημα της Gucci. Τα άτομα που ερχόντουσαν να δουν από κοντά τον διάσημο αθλητή ήταν τόσα πολλά, που ο διευθυντής του καταστήματος φοβήθηκε ότι οι θαυμαστές θα έδιωχναν την πλούσια πελατεία τους και η Ροντρίγκεζ απολύθηκε τον Δεκέμβριο του 2016, μετά από μόλις οκτώ μήνες.

Οι επαφές του Ρονάλντο έδωσαν στην αγαπημένη του δουλειά στην Prada στο El Corte Ingles, το διάσημο ισπανικό πολυκατάστημα, όπου κέρδιζε περίπου 1.000 λίρες το μήνα, μαζί με μπόνους. Αλλά για ακόμη μία φορά, οι πελάτες συνέχισαν να έρχονται στο κατάστημα με την ελπίδα να εντοπίσουν τον Ρονάλντο. Η διεύθυνση δεν άργησε να παρέμβει και συμφώνησαν αμοιβαία με τη Ροντρίγκεζ, ότι ήταν καλύτερο να φύγει και να σταματήσει να εργάζεται οριστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Demy: Ένα πρόβλημα υγείας την αφήνει “εκτός” Survivor!

HerNewskl

Λάουρα Νάργες: ” Ήταν ένα γερό μάθημα για εμένα και με έκανε να επανεξετάσω τη σχέση μου με την τηλεόραση”

HerNewskl

Ηλίας Ψινάκης: «Περάσαμε υπέροχα με τον Σάκη και τώρα είναι καλή η σχέση μας»

Her News