HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σοφία Δανέζη: “H κατάθλιψη μού κρατάει τρεις μέρες. Φτάνεις μέχρι τον πάτο, δεν έχει άλλο”

Σοφία Δανέζη

H Σοφία Δανέζη θέλησε να μιλήσει για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του Big Brother.

Σοφία Δανέζη

H ίδια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αναφέρθηκε φυσικά στους λόγους που την οδήγησαν να συμμετάσχει στο ριάλιτι, αλλά και σε μια δυσκολία που ήρθε αντιμέτωπη. Πιο συγκεκριμένα η Σοφία Δανέζη είπε χαρακτηριστικά πως:

Πήγα στο Big Brother για να με μάθει ο κόσμος. Μετά το παιχνίδι πίστευα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν λίγο καλύτερα, αλλά πέσαμε σε μια εποχή που ο κορονοϊός επικρατεί ακόμη. Απέρριψα την πρόταση που μου έγινε για την τηλεόραση γιατί η δουλειά μου είναι το τραγούδι. Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου, που ούτε εμένα με νοιάζει. Θα ήθελα να είμαι στο J2US γιατί αυτό το show έχει σχέση με το τραγούδι. Θα ήθελα για ταίρι μου τον Νίκο Μουτσινά”.

Σοφία Δανέζη

Στη συνέχεια, προσέθεσε πως “η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για το τραγούδι είναι η προσωπική μου ζωή, το ότι είμαι μακριά από την οικογένειά μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει πολλά πράγματα και στη δουλειά, αλλά δεν θέλω να στηριχτώ σε καμία πλάτη κανενός. Μόνο στη δική μου. Εγώ πληρώνω τα δικά μου τα τραγούδια, τα δικά μου βιντεοκλίπ. Πηγαίνω από δω κι από κει στην επαρχία και μαζεύω τα χρηματάκια μου για να πληρώνω μόνη μου. Γι’ αυτό και έχω λίγα τραγούδια. Πολλές φορές λέω “φτάνει, τέλος, δε μπορώ”.

Αναφερόμενη στην κατάθλιψη που πέρασε, η πρώην παίκτρια του Μεγάλου Αδερφού εξομολογήθηκε ότι “η κατάθλιψη μού κρατάει τρεις μέρες. Όταν με πιάνει πέφτω στο κρεβάτι και κοιμάμαι. Είναι πολύτιμη η συμβουλή του ειδικού στη ζωή μου, φτάνεις μέχρι τον πάτο, δεν έχει άλλο”.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Άρης Σερβετάλης: «Πέρασα από διάφορα πράγματα & καταχρήσεις αλλά η ενασχόλησή μου με το θέατρο, ήταν λυτρωτική»

HerNews ka

Αυτοψία: Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά τους αρνητές του ρεύματος – Πως είναι η καθημερινότητα χωρίς ρεύμα;

Her News

Μιμή Nτενίση: «Δεν με φλερτάρουν, θα έρθουν να μου πουν ότι με θαυμάζουν αλλά αυτό δεν φτάνει»

HerNews ka