HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μιμή Nτενίση: «Δεν με φλερτάρουν, θα έρθουν να μου πουν ότι με θαυμάζουν αλλά αυτό δεν φτάνει»

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το μέρος για τη σχέση της με την κόρη της Μαριτίνα, τους άνδρες και τη συντροφικότητα και τα σχέδια της για τη συνέχεια της «Σμύρνης».

Η Μιμή Ντενίση υποδέχτηκε στο εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο την εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για το μέρος που έγινε γνωστό από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Οποιοσδήποτε έρχεται στο Θεολόγο θέλει να μείνει παραπάνω από μια μέρα. Ο Θεολόγος είναι το μέρος που γράφω, εδώ έχω γράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου. Το χόμπι που λατρεύω είναι η κηπουρική. Όλοι μου οι φίλοι έχουν περάσει από το Θεολόγο».

Όπως είπε, το χωριό αυτό ήταν το χωριό της Αλίκης και μετά έγινε και δικό της.

«Πολύς κόσμος νομίζει ότι ήρθα εξαιτίας της Αλίκης. Ο μπαμπάς μου που ήταν στρατηγός διάλεξε το Θεολόγο ως καλοκαιρινό οικισμό για τους στρατιωτικούς. Έχει σπίτι εδώ η Μαρινέλλα, είχε ο Βοσκόπουλος και έχει και η Λίτσα Πατέρα».

Η Μιμή Ντενίση είπε πως οι πρώτες διακοπές που έκανε στο Θεολόγο ήταν στο σπίτι της Αλίκης.

Τότε, όπως είπε ήταν πολύ μικρή και δεν καταλάβαινε γιατί η Αλίκη έμενε μόνο στο Θεολόγο και δεν πήγαινε αλλού αλλά τώρα καταλαβαίνει το γιατί και εκείνη ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταστροφές που έπληξαν τη χώρα τις τελευταίες ημέρες.

«Για μένα είναι τραγικό που η χώρα αυτή δεν έχει καταφέρει να φτιάξει υποδομές. Τα έχω και με τους πολίτες, δεν είμαστε καλοί πολίτες οι Έλληνες».

«Η Μαριτίνα λέει ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς»

Η Μιμή Ντενίση δήλωσε πολύ περήφανη για την Μαριτίνα και είπε πως είναι χαζομαμά.

«Λείπει η μητέρα μου από το Θεολόγο, ήταν η χαρά και η φωνή του κτήματος. Με τη Μαριτίνα είμαι αληθινά δεμένη, συζητάμε τα προσωπικά μας, είμαστε φίλες αλλά είμαι και η μαμά της. Η Μαριτίνα λέει ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς».

Αναφερόμενη στις σχέσεις της με τους άνδρες είπε πως έχει πληρώσει το μέγεθος της καριέρας της.

«Τα έφερε έτσι η ζωή μου που βρέθηκε η καριέρα μου να γιγαντωθεί και η προσωπική μου ζωή να μην έχει την ίδια τύχη. Προφανώς οι άνδρες με πλησίασαν επειδή είμαι η Μιμή Ντενίση αλλά δεν το πήρα είδηση».

Όπως είπε, μέχρι να παντρευτεί η Μαριτίνα δεν την βλέπει να φεύγει από το σπίτι γιατί είναι πολύ «μαμάκιας» ενώ μίλησε και για τις σχέσεις τώρα με τους άνδρες.

«Δεν μπορώ να παραγγείλω έναν σύντροφο. Από μοναξιά δεν πάσχω, την μοναχικότητα την επιδιώκω και όποιος γράφει με καταλαβαίνει. Δεν με φλερτάρουν, θα έρθουν να μου πουν ότι με θαυμάζουν αλλά αυτό δεν φτάνει. Στην Ελλάδα δεν φλερτάρω, στο εξωτερικό με φλερτάρουν όμως».

«’’Το Σμύρνη μου αγαπημένη’’ θα το δούμε στο Netflix»

Μιλώντας για τη «Από Σμύρνη Σαλονίκη» είπε πως είναι πολύ χαρούμενη που το θα ανέβει από τον Γενάρη στην Θεσσαλονίκη και τη γράφει για τηλεοπτική σειρά.

«’’Το Σμύρνη μου αγαπημένη’’ θα το δούμε στο Netflix και ελπίζω να δούμε και τη σειρά εκεί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τίνα Μεσσαροπούλου για Ζουγανέλη – Συρίγο: «Είχα την πληροφορία, με τον Σπύρο Δημητρίου είχαν χωρίσει έναν χρόνο πριν»

Her News

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αποκάλυψαν εάν σκοπεύουν να αποκτήσουν τρίτο παιδί

HerNews ka

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους “Πρωταγωνιστές” αύριο στις 22:50 στον Alpha

Her News b