HerNews.gr
DECORNEWS

Διακόσμηση: 3 διαφορετικές ιδέες για το καλοκαιρινό σας μπαλκόνι

balcony

Οι καλοκαιρινές μέρες είναι πολύ κοντά, και τα απογεύματα στο μπαλκόνι και στην βεράντα έχουν αρχίσει να γεμίζουν τις μέρες μας. 

Αν μένετε σε πολυκατοικία και θέλετε να ανανεώσετε το μπαλκόνι σας για τους καλοκαιρινούς μήνες, σας έχουμε 3 υπέροχες ιδέες. Εσείς είστε αυτοί που θα επιλέξετε το ιδανικό στιλ διακόσμησης. Και αφού το καλοκαίρι φτάνει, βρήκαμε τα 3 στιλ που πρέπει όπωσδηποτε να σκεφτείτε. Ποιο είναι λοιπόν το στιλ σας; Και πως θα καταφέρετε να το φέρετε στην βεράντα σας; 

Παριζιάνικο στιλ

Αν σας αρέσουν οι βεράντες που χαζεύετε στα παριζιάνικα σπίτια τότε μπορείτε να φτιάξετε μια παρόμοια. Επιλέξτε μεταλλικά έπιπλα και ενισχύστε το μπαλκόνι σας με φυτά σε έντονα χρώματα.Σε πολλά παριζιάνικα μπαλκόνια θα βρείτε μεταλλικά τραπεζάκια σε διάφορα χρώματα αλλά σχεδόν πάντα σε στρογγυλό σχήμα!

balcony

Παραδοσιακό στιλ

Αν θέλετε μια πιο παραδοσιακή βεράντα, τότε θα παίξετε με τα υλικά. Το ξύλο είναι ένα από τα χαρακτηριστικά υλικά που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σε τραπέζι και καρέκλες, ενώ μπορείτε να προσθέσετε ένα πέτρινο τζάκι ή μπράρμπεκιου. Επιλέξτε φυτά που θυμίζουν Ελλάδα όπως είναι η ελιά αλλά και μικρές πορτοκαλιές, λεμονιές και μανταρινιές.

balcony

Ανατολίτικο στιλ

Αν ψάχνετε για κάτι πιο εναλλακτικό μπορείτε να στραφείτε προς την ανατολίτικη διακόσμηση. Βάλτε χαμηλά έπιπλα και μαξιλάρες ή πουφ, προσθέστε αραχνοϋφαντες κουρτίνες γύρω από τα μαξιλάρια και τοποθετήστε στη μέση μια ξύλινη πλάκα αντί για τραπέζι. Ενισχύστε τη διακόσμηση του μπαλκονιού σας με φυτά όλων των αποχρώσεων.

veranda

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Οικείοι ξένοι: Η ατομική έκθεση του Itsmi βουτάει στα συναισθήματά μας

Her News

Λεβάντα: Τα μυστικά για την καλύτερη φροντίδα της

Her News

Λουλούδια εποχής για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας

HerNews ka