HerNews.gr
Social News

Κάτια Ταραμπάνκο: Το παρασκήνιο πίσω από την απιστία – Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο

Ο επεισοδιακός χωρισμός της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο – Γόνος επιχειρηματικής οικογένειας ο νέος έρωτας του μοντέλου – Τι είπε η ίδια για όσα της καταλόγισε ο πρώην

Ο κακός χαμός έχει γίνει από χθες όταν έσκασε η είδηση ότι η Κάτια Ταραμπάνκο και ο μέχρι πριν λίγες μέρες αγαπημένος της Θοδωρής Κωνσταντόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωρισμούς.

Όπως αποκάλυψε ο «πληγωμένος» tattoo artist ο λόγος του χωρισμού ήταν η απιστία της Κάτιας Ταραμπάνκο με τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στην Κάτια και τον Θοδωρή λέγεται Τάσος Χρήστου. Στο παρασκήνιο αναφέρεται πως το γνωστό μοντέλο μετά το Bridal Show όπου έκανε πασαρέλα ως νύφη έφυγε με τον Χρήστου το Σαββατοκύριακο για Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, είδαν τη Κάτια Ταραμπάνκο να διασκεδάζει στο πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την ίδια να είναι άκρως διαχυτική και εξαιρετικά θερμή με τον νεαρό επιχειρηματία.

Ποιος είναι ο Τάσος Χρήστου

Ο Τάσος Χρήστου είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας και είναι πολύ δραστήριος στα social media. Λατρεύει κι εκείνος τα τατουάζ, τα θαλάσσια σπορ, τα γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα και τα ταξίδια σε εξωτερικούς προορισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στα Parapolitika.gr 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Απόστολος Ρουβάς: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Her News

Κάτια Ταραμπάνκο: «Λύγισε» για την Ουκρανία αποκάλυψε πως το έμαθε στο Survivor

Her News b

Παναγιώτα Βλαντή για #metoo: «Ένιωσα ντροπή. Mε βασανίζει ακόμα»

Her News b