HerNews.gr
Social News

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Το γκόθικ μπάτσελορ πάρτι που διοργάνωσε

Μπατσελορ

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μας εκπλήσσει κάθε φορά με τα θεματικά πάρτι και τις μεγαλεπίβολες εκδηλώσεις που ετοιμάζει. Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον μας στράφηκε στο μπάτσελορ πάρτι που διοργάνωσε και το καυτό φιλί στον Τράβις Μπάρκερ.

Η 43χρονη σελέμπριτι και ιδρύτρια του Poosh, ανέβασε αδημοσίευτο υλικό από το ερωτικό, κοινό μπάτσελορ πάρτι στο Palm Springs της Καλιφόρνια. Με γκόθικ επιρροές και Μπαχ, το πάρτι για δύο αποδείχθηκε άκρως μυστηριακό, με αναμμένα μανουάλια, μια κατακόκκινη τούρτα και αλκοόλ. 

Το «καρουζέλ» των φωτογραφιών στο Instagram, αποκαλύπτει και μία προσωπική στιγμή του ζευγαριού, όπου οι δυο τους σκύβουν για να φιληθούν μπροστά από ένα τραπέζι με κατάλευκα κεριά. 

Τράβις Κόρτνεϊ

Στην τούρτα το γλάσο έγραφε “KRAVIS 4EVER”, ενώ εντύπωση έκανε και μία τσάντα σε ανατομικά πειστικό σχήμα καρδιάς, με «αρτηρίες» να εξέχουν, πλάι σε ένα κρυστάλλινο δισκοπότηρο. 

Το μπάτσελορ έγινε λίγο πριν από τον μεγαλοπρεπή γάμο του ζευγαριού στο Πορτοφίνο της Ιταλίας, στις 22 Μαΐου. Στην τελετή, το ζευγάρι περιτριγυρίστηκε από τους φίλους και την οικογένειά του, μετά από μία «πρόβα γάμου» που είχαν κάνει σε ένα εκκλησάκι στο Λας Βέγκας τον Απρίλιο. 

μπατσελορ

Η νύφη φόρεσε ένα κατά παραγγελία λευκό μίνι φόρεμα με θεατρικά μακρύ πέπλο, ενώ ο γαμπρός προτίμησε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι. Και οι δύο φορούσαν αποκλειστικά Dolce & Gabbana, ενώ η δεξίωση έγινε στο κοντινό κάστρο του 16ου αιώνα, Castello Brown.

Ο πρώτος τους χορός ήταν το “Can’t Help Falling in Love”, όπως το ερμήνευσε ο Andrea Bocelli.

κραβις

Το ζευγάρι πάντοτε επιλέγει εντυπωσιακές εμφανίσεις και οι δυο τους είναι λάτρεις του ιδιαίτερου μα πάντοτε προσεγμένου, στυλ.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Συνατσάκη: Σε γυρίσματα με την τεσσάρων μηνών κόρη της

Her News

Qatar Airways: Απαγόρευσε σε υπέρβαρη influencer να πετάξει – Η αποζημίωση και η απάντηση της αεροπορικής

Her News

Παντρεύτηκε η κόρη του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ – Στον γαμπρό την παρέδωσε ο νονός της και κολλητός του μπαμπά της, Βιν Ντίζελ

Her News b