HerNews.gr
Διεθνή

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρεύεται τον αγαπημένο της – Οι ηχηρές απουσίες

μπριτνει

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρεύεται τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι σε μία ιδιωτική τελετή σήμερα, Πέμπτη, όπως μεταφέρουν πληροφορίες των διεθνών μέσων ενημέρωσης. 

Η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο ηθοποιός και γυμναστής, θα ενώσουν τις ζωές τους παρουσία περίπου 100 ατόμων, σύμφωνα με το TMZ. Το ζευγάρι παντρεύεται, έχοντας ήδη διανύσει μερικά χρόνια κοινής πορείας.

Ο αδελφός της, Μπράιαν, φαίνεται πως θα είναι το μόνο στενό συγγενικό πρόσωπο της Σπίαρς που έχει λάβει πρόσκληση για τον γάμο και θα απουσιάζουν οι γονείς και η αδελφή της.

Πηγή που μίλησε στο US Weekly τον Δεκέμβριο είχε επισημάνει πως «κανένα από τα μέλη της οικογένειάς της δεν θα προσκληθούν στον γάμο». 

Αυτό είναι απόλυτα λογικό μιας και η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια δεν θέλει να έχει καμία σχέση πλέον μαζί τους.

Νιώθει μάλιστα, ελεύθερη μετά από πολλά χρόνια, σωματικά και πνευματικά.

Το ζεύγος αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 και λίγο αργότερα είχε γίνει γνωστή και η εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας. Δυστυχώς, όμως, στη συνέχεια ανακοίνωσαν πως έχασαν το παιδί.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Σπίαρς, πριν γίνει μέχρι σήμερα γνωστό ότι παντρεύεται, ήταν σε πολυετή δικαστική μάχη με τον πατέρα της, ο οποίος είχε αναλάβει την κηδεμονία της και διαχειριζόταν τα οικονομικά της. Τελικώς κατάφερε να «απελευθερωθεί». Μεταξύ άλλων, είχε καταγγείλει στο δικαστήριο πως ο Τζέιμι Σπίαρς ήλεγχε την κάθε της κίνηση και δεν της επέτρεπε να αποκτήσει κι άλλο παιδί. Έχει ήδη δύο αγόρια ηλικίας 16 και 15 ετών τα οποία δεν μπορούσε να τα βλέπει για αρκετό καιρό, γεγονός που την είχε ταράξει και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τα φέρει κοντά της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει εκατομμύρια φανς που την υποστηρίζουν θερμά και αναμένουν κάθε επόμενο βήμα της με χαρά. Το ζευγάρι παντρεύεται και τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Μπρίτνεϊ

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Όσκαρ Πιστόριους: Εξετάζεται η αποφυλάκιση του Παραολυμπιονίκη που δολοφόνησε τη σύντροφο του

HerNews ka

Mila Kunis: Αναδείχθηκε από τα πρόσωπα της χρονιάς του περιοδικού PEOPLE

HerNewskl

Maluma: Περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του Susana Gomez – Δείτε το φύλο

HerNews ka