HerNews.gr
Ελλάδα

Το πρωθυπουργικό γραφείο έστειλε σε δημοτικό σχολείο στο Λούρο Πρέβεζας υπολογιστές, προτζέκτορες και φωτοτυπικό

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε το τέλος της χρονιάς για τα παιδιά του δημοτικού σχολείου στον Λούρο της Πρέβεζας. Το πρωθυπουργικό γραφείο έστειλε σε δημοτικό σχολείο στο Λούρο Πρέβεζαςυπολογιστές, προτζέκτορες και φωτοτυπικό.

H επιστολή που έφτασε στο Μαξίμου με αποδέκτη τον διευθυντή του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, ζητούσε την ανταπόκριση για προσφορά προκειμένου να ενισχυθεί το σχολείο με εξοπλισμό που θα ανταποκριθεί στις άμεσες λειτουργικές ανάγκες με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών παροχής γνώσεων προς τους μαθητές.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης –  Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου 

“Έχοντας αναλάβει από την αρχή της σχολικής χρονιάς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διαπιστώσαμε από την πρώτη κιόλας μέρα, την αδυναμία της σωστής λειτουργίας του σχολείου μας, εξαιτίας των σοβαρών ελλείψεων σε επίπεδο εξοπλισμού.
Έτσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών λειτουργίας του σχολείου και προμήθειας – κάλυψης του απαραίτητου εξοπλισμού που απαιτείται για τη σωστή λειτουργία του με στόχο την λειτουργική αναβάθμισή του και τη βελτίωση του επιπέδου παροχής γνώσεων στους μαθητές του” σημείωναν σε επιστολή τους οι γονείς του σχολείου συμπληρώνοντας, ωστόσο ότι κατανοούν ότι λόγω των συγκυριών παρουσιάζεται οικονομική δυσπραγία στην κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο αυτό τον καιρό αλλά ευελπιστώντας παράλληλα ότι θα αναζητηθεί μια λύση που θα δώσει τη δυνατότητα βοήθειας προς τα μικρά παιδιά. Έτσι κι έγινε και μάλιστα σε ταχύτατο χρονικό διάστημα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Συρεγγέλα: «Με πράξεις βοηθάμε τη νέα γενιά και στηρίζουμε τις οικογένειες»

HerNews ka

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μετανιωμένος δηλώνει ο συζυγοκτόνος που επιχειρεί να σπάσει τα ισόβια – Νέοι μάρτυρες υπεράσπισης οι γονείς του

HerNews ka

Ξάνθη: Βεντέτα μετά το φονικό-Έβαλαν φωτιά στα σπίτια του δράστη και του αδερφού του

Her News b