HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ραμόνα Βλαντή: “Η Βρισηίδα κατέχει το ριάλιτι πάρα πολύ. Eίναι πάρα πολύ κακομαθημένη”

Ραμόνα Βλαντή

H Ραμόνα Βλαντή  θέλησε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και στην περίοδο που συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας Μy Style Rocks, το οποίο και κέρδισε.

Ραμόνα Βλαντή

Η ίδια μίλησε σε συνέντευξη της στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και αναφέρθηκε στην Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Έτσι, η Ραμόνα Βλαντή δήλωσε αρχικά πως:

“Μου ταιριάζουν όλα τα concept μόδας. Έχω αυτοπεποίθηση, είμαι τηλεοπτική και φέρνω νούμερα. Μακάρι να έχετε κι εσείς αυτή την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Δεν με απασχολεί ποια θα είναι παρουσιάστρια του My Style Rocks. Αγαπώ τον Λάκη Γαβαλά.

Ραμόνα Βλαντή

Την Έλενα Χριστοπούλου τη θέλω στη δουλειά της, στο GNTM, εκεί ήταν φανταστική. Προτιμώ την Ηλιάνα από την Κωνσταντίνα στην παρουσίαση του My Style Rocks. Είμαι ιδανική κριτής για το My Style Rocks, αλλά κάποιοι δεν με θέλουν”.

Όσον αφορά την πρώην συμπαίκτρια της τόνισε πως ” η Βρισηίδα κατέχει το ριάλιτι πάρα πολύ, το έκανε και στο My Style Rocks. Θα έπρεπε να δουλέψει λίγο με τον εαυτό της γιατί είναι πάρα πολύ κακομαθημένη”. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Ζούλιας για Emily in Paris: «Μέσα σε ένα βράδυ γυναίκες από 160 χώρες έψαχναν τα ρούχα μου»

HerNews ka

Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχολιόμουν με την πολιτική. Εκείνη την στιγμή το εννοούσα, αλλά η ζωή μου το έφερε αλλιώς»

HerNews ka

Λάμπης Λιβιεράτος: «Με την Άννα Βίσση αγαπηθήκαμε»

Her News b