HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Μενεγάκη: “Θυμάμαι ότι τους έλεγα σε όλους να μη με πλησιάζει κανείς, ότι ήμουν χάλια”

Η Ελένη Μενεγάκη απόφασισε να μιλήσει για μια αρκετά δύσκολη περίοδο που βίωσε στη ζωή της στον αέρα της εκπομπής της.

Ελένη Μενεγάκη

Με αφορμή τη συνομιλια που είχε με την εγκυμονούσα Λάουρα Νάργες, η οποία εξομολογήθηκε πως είχε έρθει αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες, η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε ότι:

“Μέσα σε αυτά τα χρόνια, άλλες δύο γυναίκες να μου έχουν πει πως περνούσαν αυτό που περνούσα και εγώ. Που δεν φαινόταν γιατί δούλευα κάθε μέρα. Αλλά ήμουν χάλια! Τους τρεις πρώτους μήνες πώς ερχόμουν δεν ξέρω”.

Επίσης, η διάσημη παρουσιάστρια προσέθεσε πως:

“Εσύ όταν με έβλεπες να γελάω και χορεύω με έβλεπες μετά το πρώτο τρίμηνο και ήμουν καλά. Από εκεί και μετά πετούσα. Το πρώτο τρίμηνο ήταν το δύσκολο, δεν ήθελα να βλέπω κανένα. Θυμάμαι ότι τους έλεγα σε όλους να μη με πλησιάζει κανείς, ότι ήμουν χάλια. Φοβόμουν μην κάνω εμμετό στον αέρα της τηλεόρασης. Μη βάζετε αρώματα, μη με πλησιάζει κανείς, μην πλένετε τα δόντια σας με περίεργες μυρωδιές γιατί τα μυρίζω όλα! Καλά εγώ μυρίζω τώρα που δεν είμαι έγκυος, φαντάσου πώς ήμουν…

Μη μαγειρεύετε, μην τρώτε, μην ιδρώνετε. Ήμουν φουλ παράξενη! Και αναρωτιόμουν, μόνο σε εμένα συμβαίνει; Άκουγα άλλες εγκύους που ήταν περίφημα, έλεγα εγώ γιατί;”

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Μικρή Ολλανδέζα: «Διαγνώστηκα πριν δύο χρόνια με αυτισμό. Δεν θεραπεύεται, μαθαίνεις να ζεις με αυτό»

HerNews ka

Νίκος Συρίγος: «Εσάς σας απασχόλησαν τα προσωπικά μου, όχι εμένα»

HerNews ka

Μπέττυ Μαγγίρα: “Εγώ λέω πάντα την αλήθεια στα παιδιά μου. Εκτός αν είναι κάτι πιο αθώο”

HerNewskl