HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Οι προτάσεις στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή για μένα είναι αρκετά περιορισμένες”

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-hernews

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για όλα και φυσικά δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στο πόσο έχει επηρεάσει τη δουλειά της ένα συμβάν.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-hernews

Το συμβάν είναι η δίκη του δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Πιο συγκεκριμένα εκείνη βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του “Mamma Mia” και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της τέθηκαν. Πιο συγκεκριμένα είπε ότι:

“Οι προτάσεις στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή για μένα είναι αρκετά περιορισμένες. Νιώθω ότι το κομμάτι των καταγγελιών έχει συμβάλλει αρκετά σε αυτό. Δε ξέρω τι θα γίνει τηλεοπτικά, ελπίζω να κάνω κάτι που θα μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν είναι ότι στάθηκα δίπλα στα θύματα, έχω υπάρξει θύμα, έχουμε καταγγείλει κάποιους ανθρώπους. Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις μας κάνει μάλλον λίγο επικίνδυνες.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-hernews

“Επειδή είμαστε σε έναν χώρο που συμβαίνουν κατά καιρούς διάφορα πράγματα, νιώθω ότι ίσως θεωρούν ότι είμαστε αρκετά αυστηρές με οτιδήποτε μεμπτό μπορεί να γίνει και είναι αλήθεια αυτό. Αν συμβεί κάτι μπροστά μου, είτε έχει να κάνει με εμένα είτε με οποιονδήποτε άλλο, θα μπω μπροστά. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Φωτεινή Πετρογιάννη: Παντρεύεται με τον αγαπημένο της – Η ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπής

HerNews ka

Ελένη Τσολάκη: Ο έγγαμος βίος, το ενδεχόμενο ενός παιδιού και τα τηλεοπτικά σχέδια

Her News

Βαγγέλης Κακουριώτης: Ο ρόλος του στη «Γη της Ελιάς» & οι «Boys and Noise»

Her News b