HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα – Θάνατος σπιτονοικοκυράς: Στο «κάδρο» ο Μάνος Δασκαλάκης

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση διερεύνησης του θανάτου της Ευγενίας Κούτρα. Η οποία ήταν η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Η υπόθεση αυτή, όπως τονίζουν νομικοί κύκλοι, θα αποτελέσει μια άλλη, ξεχωριστή δικογραφία από εκείνη των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, χωρίς να μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να εμπλακούν σε αυτή είτε η Ρούλα Πισπιρίγκου, είτε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Για τον δεύτερο μάλιστα, ο δικηγόρος των συγγενών της εκλιπούσας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, εξέφρασε σαφώς την άποψη ότι θα πρέπει να μπει στο «κάδρο» των ερευνών των αρχών για το θάνατο της Ευγενίας Κούτρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» επιβεβαίωσε ότι σήμερα κατατίθεται η δικογραφία για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο δικηγόρος εστίασε την προσοχή του στο αίτημα της εκταφής, γιατί, όπως είπε τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να το στηρίξει με στοιχεία και με νομικά επιχειρήματα.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε χαρακτηριστικά «το πόρισμα των ιατροδικαστών Καλόγρηα – Καρακούκη για τις τρεις δολοφονίες ανοίγει τον δρόμο και για την έρευνα του θανάτου της σπιτονοικοκυράς».

Σε ερώτηση σχετική με το πού επιθυμεί να εστιάσει και τι ερευνά με το αίτημα της εκταφής απάντησε: « Επιθυμούμε να ενημερωθούμε σχετικά με την συνταγογράφηση των φαρμάκων της αποθανούσας, Ευγενίας Κούτρας, ώστε να δούμε εάν υπήρχε εγκατάλειψη είτε με πράξη είτε με παράλειψη, δηλαδή να λαμβάνει χάπια που δεν έπρεπε ή εάν δεν λάμβανε χάπια που έπρεπε να λαμβάνει».

Όπως ξεκαθάρισε, αυτό που επιδιώκουν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα είναι μέσα από το αίτημα της εκταφής να διασφαλίσουν ότι η γυναίκα έφυγε λόγω παθολογικών αιτιών.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των βορείων ανέμων – Που θα έχουμε βροχές

Her News b

Πέτσας: «Δεν συζητάμε απαγόρευση εισόδου ανεμβολίαστων στο λιανεμπόριο»

Her News b

Σοφία Ζαχαράκη: Η απάντησή της στον Θάνο Τζήμερο – «Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν»

HerNews ka