HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φωτεινή Πετρογιάννη: Παντρεύεται με τον αγαπημένο της – Η ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπής

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μιχάλη Ρούμπη και αποφάσισε να γνωστοποιήσει τη χαρμόσυνη είδηση το πρωί της Πέμπτης 6/7  στον αέρα της εκπομπής “Το πρωινό” .

Αφορμή στάθηκαν τα λόγια του Τάσου Τεργιάκη ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχει χορέψει ούτε στον γάμο του και πως δεν θα το κάνει ούτε στην αυριανή τελευταία εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Εγώ εννοείται ότι χόρεψα στον γάμο μου» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια ρώτησε τις γυναίκες της παρέας αν έχουν παντρευτεί.

«Δεν έχω παντρευτεί, όταν παντρευτώ θα χορέψω. Εσείς θα χορέψετε στον γάμο μου; Θα σας καλέσω. Το θέμα είναι αν θα έρθετε, γιατί εγώ θα σας καλέσω» αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Τον Μιχάλη θα παντρευτείς; Πότε θα παντρευτείτε;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τη Φωτεινή Πετρογιάννη με εκείνη να αποκρίνεται χαμογελώντας: «Πιστεύω σύντομα».

«Η είδηση είναι ότι του χρόνου θα φάμε κουφέτα! Συγκινήθηκε κιόλας… Κοίτα! Μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται, δεν ξέρω αν το καταλάβατε» δήλωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: “Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας”

HerNewskl

«Φως στο Τούνελ»: Απόψε παρουσιάζει τρεις συγκλονιστικές υποθέσεις

Her News

Τάσος Χαλκιάς: «Ας πάει στη μικρή Επίδαυρο το πείραμα του καθενός»

HerNews ka