HerNews.gr
Ελλάδα

Τράπερ Saint: Η 16χρονη ηχογράφησε τον βιασμό της – Στα χέρια των Αρχών το ντοκουμέντο

τραπερ

Οι αρχές θα επεξεργαστούν το ηχητικό ντοκουμέντο για να αντλήσουν επιπλέον πληροφορίες.

Νέα στοιχεία με ηχητικό ντοκουμέντο έρχονται στο φως για την υπόθεση του 27χρονου τράπερ, «Saint», κατά κόσμο Πέτρου Δήμου, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών για υπόθεση βιασμού με θύμα μία 16χρονη.

Η ανήλικη φέρεται να έχει ηχογραφήσει στο κινητό της όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ, κατά το οποίο, όπως έχει καταγγείλει, την βίασε ο νεαρός τραγουδιστής.

Όπως μετέδωσε το MEGA, το ηχητικό ντοκουμέντο για την υπόθεση του βιασμού βρίσκεται στα χέρια των αρχών, οι οποίες θα το επεξεργαστούν για να αντλήσουν επιπλέον πληροφορίες.

Σύμφωνα με τη 16χρονη το απόγευμα της Τρίτης 07/06 συναντήθηκε με τον 27χρονο τράπερ, με τον οποίο επικοινωνούσαν μέσω Instagram.

saint

Η ανήλικη υποστήριξε στην καταγγελία της ότι ο Saint την οδήγησε με το αυτοκίνητο του και χωρίς τη θέλησή της, σε απόμερη τοποθεσία του Δήμου Λαγκαδά και εκεί με χρήση σωματικής βίας τη βίασε.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του στις 10 Ιουνίου φέρεται να παραδέχθηκε, ότι ξεπέρασε τα όρια που έθεσε η ανήλικη, και να αποδέχθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, λέγοντας ότι υπήρξε φορτικός, αγνοώντας την άρνηση της 16χρονης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος προσπαθούσε να την πείσει να βρεθούν μέσω μηνυμάτων που της έστελνε στα κοινωνικά δίκτυα.

Την άποψη της υπεράσπισης για την υπόθεση εξέφρασε μιλώντας στο « MEGA Καλημέρα» η συνήγορος του 27χρονου τράπερ, Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία αναφέρθηκε στον εντολέα της που κατηγορείται για βιασμό.

«Καλούμαι να υπερασπιστώ τον λόγο του εντολέα μου, ωστόσο δεν κλείνουμε τα μάτια στο αυτονόητο, ότι το «όχι είναι όχι».

Διαβάστε τη συνέχεια στη www.vradini.gr

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερινόπουλος για θάνατο παιδιών στην Πάτρα: “Κάνω έκκληση! Ποιος ζήτησε να καλυφθούν οι μώλωπες;”

Her News b

Συντάξεις: Πόσο αυξάνονται – Ποιοι θα πάρουν επίδομα

HerNews ka

Στέλιος Κούλογλου: Αποχωρεί από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

HerNews ka