HerNews.gr
Ελλάδα

Κατερινόπουλος για θάνατο παιδιών στην Πάτρα: “Κάνω έκκληση! Ποιος ζήτησε να καλυφθούν οι μώλωπες;”

κατερινοπουλος

Καθημερινά βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία  σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες κατέληξαν τα 3 παιδιά στην Πάτρα.

Οι καταθέσεις των γιατρών συνεχίζονται προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Ταυτόχρονα όμως, ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Θανάσης Κατερινόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως πρόκειται για εγκληματική πράξη.

Βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” του STAR και έκανε ηχηρές αποκαλύψεις.

“Καταρχήν να εκφράσω τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια.Οι άνθρωποι έπαιξαν 3 φορές τζόκερ και έπιασαν τον πρώτο αριθμό και τις 3 φορές.”

πατρα

Συνέχισε αναφέροντας:

“Ούτε δικάζουμε κανέναν, ούτε καταδικάζουμε κανέναν. Η άποψη μου είναι εκπεφρασμένη, για εμένα, ανθρώπινο χέρι μπήκε και αφαίρεσαι τις ζωές αυτων των παιδιών.Από εκεί και πέρα, πέρα από την αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων, θεωρώ ότι το τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής κάνει καλή δουλειά, και πιστεύω ότι θα έχουμε σύντομα αποτελέσματα και θα έχουμε δράστη ή δράστες..”

“Τα επιστημονικά δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω, δεν είμαι ειδικός, τα αστυνομικά όμως είναι ανοιχτά” πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος.

Στο σημείο αυτό έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη

“Έτσι να κάνω και μια έκκληση στους παλιούς μου συναδέλφους, ας πάνε να βρουν εκείνο το γραφείο Τελετών στην Πάτρα και να ρωτήσουν εκεί ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί και ποιος πήγε και ενημερώθηκε -κατά πληροφορίες, με κάθε επιφύλαξη- ότι είχε κάποια σημάδια , κάποιους μώλωπες και έρωτήθηκε  “το φτιάξατε;”  . Δεν αναφέρομαι στο παιδί που είχε εκδορές. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που ήρθαν σε μένα πήγαν και στο ανθρωποκτονιών. Αν δεν πήγαν ας πάει το ανθρωποκτονιών σε αυτούς”

“Δεν δεχόμαστε τίποτα 100% , αλλά δεν απορρίπτουμε και τίποτα..Ξέρουμε ότι οι μώλωπες εμφανίζονται μετά τον θάνατο. Η πληφορία λέει για εκχυμώσεις στο πρόσωπο” συμπλήρωσε..

Ο συνεργάτης της εκπομπής, Πέτρος Κουσουλός επιβεβαίωσε την δήλωση του κύριου Κατερινόπουλου λέγοντας:

“Υπάρχει συγκεκριμένη πληροφορία, δεν θέλω να πω σε ποιο παιδί, ότι έγιναν ειδικές ενέργειες πριν την ταφή, προκειμένου να καλυφθούν συγκεκριμένα σημάδια” ..

πατρα

Ο κύριος Κατερινόπουλος, επέμεινε στην άποψη του πως :

 «Η εκτιμήσή μου από την πρώτη στιγμή είναι πως πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες. Δεν ξέρω ποιος τις έχει κάνει. Για εμένα είναι το έγκλημα του αιώνα.”

 

Νεότερα Άρθρα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 24χρονης Κύπριας Αναστασίας Αδαμίδου

HerNews ka

Νέο ωράριο από Δευτέρα στα εμπορικά καταστήματα – Τι θα ισχύσει

Her News

Πολυτεχνείο: «Αστακός» η Αθήνα και με drones – Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Her News