HerNews.gr
CELEBRITIES

Justin Bieber: Ο Usher έδωσε νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή

justin

Ένα μήνα μετά τη διάγνωσή του με το σύνδρομο Ramsay Hunt, ο Justin Bieber τα πάει περίφημα, όπως δήλωσε ο φίλος του Usher.

«Ως καλλιτέχνης, νομίζω ότι όλοι θα βιώσουμε κάποια πράγματα που ο κόσμος μπορεί να μην καταλαβαίνει απαραίτητα», δήλωσε ο 43χρονος τραγουδιστής μιλώντας στο Extra για τον 28χρονο μαθητή του, Justin Bieber.

«Νομίζω ότι έχει προφανώς οδηγήσει τον κόσμο σε ένα ταξίδι», συνέχισε. «Είμαι ευτυχής που βρέθηκα στην αρχή του και εξακολουθώ να είμαι κομμάτι του μέχρι σήμερα, ως φίλος».

Ο Usher σημείωσε ότι είδε τον Bieber σε πρόσφατες διακοπές και «κατάφεραν να κάνουν παρέα».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω πως ό,τι κι αν βιώνει αυτή τη στιγμή, είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπει ότι έχει την υποστήριξη των θαυμαστών και της οικογένειάς του».

justin

Ο Bieber αποκάλυψε την περιπέτεια της υγείας του τον περασμένο μήνα, καταγράφοντας την παράλυση του προσώπου του σε ένα βίντεο στο Instagram.

«Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει», είπε τον Ιούνιο. «Δεν μπορώ να χαμογελάσω με αυτή την πλευρά του προσώπου μου. Αυτό το ρουθούνι δεν κινείται, οπότε υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά του προσώπου μου».

«Για όσους είναι απογοητευμένοι από την ακύρωση των επόμενων συναυλιών μου, απλά σωματικά προφανώς δεν είμαι σε θέση να τις κάνω», συνέχισε τότε. «Αυτό είναι αρκετά σοβαρό, όπως μπορείτε να δείτε».

Αργότερα την ίδια εβδομάδα, η Χέιλι Μπίμπερ δήλωσε ότι ο σύζυγός της «καλυτερεύει μέρα με τη μέρα» κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Good Morning America.

«Προφανώς ήταν μια πολύ τρομακτική και τυχαία κατάσταση που συνέβη», εξήγησε η 25χρονη influencer και μοντέλο. «Θα γίνει απολύτως καλά και είμαι ευγνώμων που είναι καλά».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Red carpet :Πως καθιερώθηκε το κόκκινο χαλί ως σύμβολο μεγαλοπρεπούς υποδοχής

Her News b

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο γιατρός είπε να πίνω το σπέρμα του Τράβις συστηματικά

Her News

Γιώργος Κόρομι: Aπαντά γιατί δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο

Her News b