HerNews.gr
Social News

Camila Coelho: “Σε ευχαριστώ θέε μου που μου δίνεις το πιο πολύτιμο δώρο του κόσμου. Δεν ένιωσα ποτέ πιο ευλογημένη”

Camila Coelho

H Camila Coelho περνάει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της αφού θα γίνει πολύ σύντομα μανούλα.

Camila Coelho

Δυανύοντας τον ένατο μηνα της εγκυμοσύνη της, η διάσημη influencer και fashion entrepreneur μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμες από την προσωπική της ζωή. Αυτήν την φορά πόζαρε γυμνή μπροστά σε μία λευκή κουρτίνα. Εκείνη μάλιστα έγραψε ότι:

“Το κείμενο που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες γράφει: «Εννέα μήνες που κουβαλάω το μωρό μας μέσα μου και είναι η πιο μαγική, έντονη και δυναμωτική εμπειρία. Σε ευχαριστώ θέε μου που μου δίνεις το πιο πολύτιμο δώρο του κόσμου. Δεν ένιωσα ποτέ πιο ευλογημένη. Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε, γιέ μου”.

Camila Coelho

H ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

H Camila Coelho είχε ανακοινώσει την Κυριακή 3 Απριλίου, πάλι με ανάρτηση στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα είχε γράψει πως:
“Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ήταν οι 23 πιο όμορφες εβδομάδες της ζωής μου. Έπειτα από ένα ανήσυχο ταξίδι με φόβο και άγχος, λόγω της επιληψίας μου, ο Θεός μάς ευλόγησε με το πιο όμορφο δώρο – αυτό που ονειρευόμασταν πάντα, το ΜΩΡΟ ΜΑΣ. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας.
Προσωπικά, θυμάμαι το άγχος που νιώθαμε πριν από κάθε τέστ και την ανακούφιση που μας κατέκλυζε μετά. Οι φόβοι ήταν εκεί, αλλά η ευτυχία μου ήταν απερίγραπτη. Νομίζω πως το μήνυμά μου προς τις γυναίκες που ίσως αντιμετωπίζουν δυσκολίες(σ.σ: η ίδια παθαίνει επιληπτικές κρίσεις) στην εγκυμοσύνη τους είναι να παραμένουν θετικές, να έχουν πίστη και να θεωρούν πάντα πως όλα θα πάνε καλά”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Νεότερα Άρθρα

Νικόλ Κιντμαν: Το παράπονό της για τον πρώην της, Τομ Κρουζ

Her News b

Jennifer Lopez: Το φωτογραφικό άλμπουμ των 54ων γενεθλίων της & ο ξέφρενος χορός της πάνω στο τραπέζι

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πότε θα καταλάβουν οι ιθύνοντες ότι πρέπει να αλλάξουν στρατηγική;»

HerNewskl