HerNews.gr
Social News

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Το συγκινητικό «αντίο» του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Το δικό του «αντίο» θέλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να «πει» στον αείμνηστο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καλλιτέχνης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες, αφήνοντας την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής 21 Αυγούστου, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους θαυμαστές του, που λάτρευαν τις ερμηνείες και τα τραγούδια του.

Mέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Ουγγαρέζος έγραψε:

 «Δε γράφω τέτοια… Φροντίζω να μη μπερδεύω τα δημόσια με τα δικά μου» ξεκαθάρισε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Όμως, νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους, όσοι δεν τον γνώρισαν ότι σήμερα έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος που συνάντησα. Εκείνος που δεν είχε να πει κακή κουβέντα ακόμη κ για όποιον τον αδίκησε. Αντίο Ρόμπερτ μου» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο συγκινητικό του μήνυμα για τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Για αρκετά χρόνια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν ζευγάρι με την κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή, Ιλένια Ουίλιαμς με την οποία και έχουν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι σήμερα.

 

Η κηδεία του Ρόμπερτ Ουίλιαμς θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 11:00 στην Αγγλικανική Εκκλησία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Stan – Βέρα Σωτηροπούλου: Ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας – Φωτογραφίες από το bachelorette party

HerNews ka

«It’s the most wonderful time of my life» – Η Λάουρα Νάργες ποζάρει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της, αναμένοντας τα Χριστούγεννα

Her News

Ανδρομάχη για Γιώργο Λιβάνη: «Ένα κορίτσι δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει σχέση & αν δεν το καταλάβει θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα»

HerNews ka