HerNews.gr
Διεθνή

Πώς ο “Magic Mike” ερωτεύθηκε την κόρη του Lenny Kravitz

Ο Channing Tatum & η Zoe Kravitz είναι ζευγάρι. Φωτογραφίες από διακοπές στην Ιταλία αλλά και μία συνέντευξη της Kravitz στο ELLE επιβεβαιώνουν το γεγονός.
Στο εξώφυλλο του περιοδικού της Wall Street Journal

Η Zoë Kravitz βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές της στιγμές, τόσο  επαγγελματικά όσο και προσωπικά, χάρη στον Channing Tatum που πρωταγωνιστεί στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το θρίλερ «Pussy Island» αλλά και στη ζωή της εδώ και έναν χρόνο.

Η 33χρονη ηθοποιός και πλέον και σκηνοθέτης μιλώντας σε συνέντευξή της στο WSJ. Magazine είπε για τον Tatum: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων που αυτή η ταινία τον έφερε στη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο», ενώ για τον ρόλο του στην ταινία είπε ότι ήθελε «κάποιον που δεν είχε παίξει ποτέ πριν έναν σκοτεινό χαρακτήρα, γιατί νομίζω ότι είναι συναρπαστικό να βλέπεις κάποιον να τον υποδύεται. Κυρίως ένα αγόρι της διπλανής πόρτας…».

Αποκαλυπτική η Ζoe Kravitz στο βρετανικό ELLE!

«Ένιωσα, πριν τον γνωρίσω, ότι ήταν φεμινιστής και ότι δεν φοβόταν να εξερευνήσει αυτό το πεδίο. […] Γι’ αυτό με τράβηξε και ήθελα να συναντηθώ μαζί του. Και είχα δίκιο» κατέληξε η ερωτευμένη κόρη του Lenny Kravitz και της Lisa Bonet.

Διαβάστε περισσότερα στο ew.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέβιν Κόστνερ: Έτσι κατάλαβε ότι η σύζυγός του τον απατά με τον γείτονα

HerNews ka

Mariah Carey: Τα γεγονότα που «φωνάζουν» ότι χώρισε με τον Bryan Tanaka

HerNews ka

Τζέικ Λόιντ: Ο ηθοποιός του «Star Wars» βρίσκεται σε κέντρο ψυχικής υγείας μετά από ψυχωτικό επεισόδιο

HerNews ka