HerNews.gr
Διεθνή

Κέβιν Κόστνερ: Έτσι κατάλαβε ότι η σύζυγός του τον απατά με τον γείτονα

Ο Κέβιν Κόστνερ είχε την αίσθηση ότι η πρώην σύζυγός του, Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ, εμπλεκόταν με τον γείτονά τους, Τζος Κόνορ , σύμφωνα με δημοσίευμα. Ο ηθοποιός του «Yellowstone» και η σχεδιάστρια, που έχουν μαζί τρία παιδιά, διευθέτησαν τελικά το διαζύγιό τους τον Σεπτέμβριο. 

Από τότε, η Μπάουμγκάρτνερ συνέχισε με τον πρώην φίλο και γείτονα του Κέβιν Κόστνερ ενώ ο ηθοποιός φέρεται να έχει αρχίσει να βγαίνει με την τραγουδίστρια Τζούελ.

Σύμφωνα με μια πηγή, ο Κέβιν είχε έντονες υποψίες για τη σχέση της Κριστίν και του Τζος, αποκαλώντας τον στενό δεσμό τους «πραγματικό ελέφαντα στο δωμάτιο». Ο χρήστης πρόσθεσε ότι η σχέση τους έγινε ρομαντική «σχετικά πρόσφατα», ειδικά δεδομένου ότι ο Κόστνερ φαίνεται ότι έχει προχωρήσει επίσης.

Η πηγή ανέφερε επίσης, «Η Κριστίν δεν πιστεύει ότι υπάρχει κάτι για να παραπονεθεί ο Κέβιν. Ο Τζος ήταν ο βράχος της Κριστίν σε όλη τη δοκιμασία του διαζυγίου. Εάν ο Κέβιν έχει πρόβλημα με αυτό, αυτό είναι δικό του θέμα».

Η Μπάουμγκάρτνερ και ο Κόνορ πυροδότησαν φήμες για ειδύλλιο το καλοκαίρι, αφού έκαναν μαζί διακοπές στη Χαβάη εν μέσω της μάχης για το διαζύγιό της. Ωστόσο, η Κριστίν και ο δικηγόρος της αρνήθηκαν στο δικαστήριο ότι έβγαινε με τον Κόνορ αφού ο Κόστνερ ισχυρίστηκε ότι ο νέος της «φίλος» της είχε δώσει 20.000 δολάρια μετρητά. 

Αν και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας του Κόστνερ και της Μπάουμγκάρτνερ παρέμειναν σφραγισμένες, πηγές είπαν ότι θα έφευγε με περισσότερα χρήματα από όσα αρχικά έλεγε ο γάμος τους. Οι πρώην μοιράστηκαν σε κοινή δήλωση: «Ο Κέβιν και η Κριστίν Κόστνερ κατέληξαν σε μια φιλική και αμοιβαία συμφωνία επίλυσης όλων των ζητημάτων που σχετίζονται με τη διαδικασία διαζυγίου τους».

Για τον εορτασμό των 69ων γενεθλίων του, ο Κόστνερ δημοσίευσε μια αναδρομική φωτογραφία στο Instagram φορώντας ένα καουμπόικο καπέλο με ένα χαμόγελο απλωμένο στο πρόσωπό του. Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, «Γιορτάζουμε άλλον έναν χρόνο ζωής σήμερα και αφιερώνουμε λίγο χρόνο για να τιμήσουμε αυτό το παιδί που είχε μεγάλα όνειρα. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές γενεθλίων. Είναι λόγω της υποστήριξής σας που μπόρεσα να κυνηγήσω τα όνειρά μου όλα αυτά τα χρόνια».

Κέβιν Κόστνερ: Δίνει δυο εβδομάδες διορία στην εν διαστάσει σύζυγό του να εγκαταλείψει την έπαυλη του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gigi Hadid: H σπάνια φωτογραφία με την πανέμορφη κορούλα της

HerNewskl

Christina Applegate: Ο πρώην σύζυγός της την επαινεί για την εμφάνιση στα Emmys 2024

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Θέλει να συμφιλιωθεί με τον Πρίγκιπα Χάρι

HerNews ka