HerNews.gr
Ελλάδα

Βίντεο: Εφιαλτική πτήση για Ρόδο – Γυναίκα χαστουκίζει αεροσυνοδό

Μία γυναίκα προκάλεσε ένα πρωτοφανές επεισόδιο μέσα σε αεροσκάφος, μετατρέποντας σε εφιάλτη την πτήση από Μάντσεστερ για Ρόδο.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, μία συνταξιούχος φέρεται να είχε εξοργιστεί κατά τη διάρκεια της πτήσης αφού απορρίφθηκε το αίτημά της για δωρεάν σαμπάνια.

Η εν λόγω επιβάτης τότε παρήγγειλε ένα τζιν τόνικ, αλλά ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας φέρεται να της πήρε το ποτό, καθώς γινόταν όλο και πιο επιθετική.

Το βίντεο έχει καταγράψει την προσπάθεια του μέλους του πληρώματος να ηρεμήσει τη γυναίκα. Ο αεροσυνοδός του Jet2 με την την πτήση από Μάντσεστερ για Ρόδο. Φαίνεται να προσπαθεί να συγκρατήσει τα χέρια της γυναίκας.

Τότε η γυναίκα σηκώνεται από τη θέση της και χαστουκίζει τον υπάλληλο δύο φορές στο πρόσωπο.

Ένα άλλο μέλος του πληρώματος φαίνεται να τον βοηθά τον αεροσυνοδό να συγκρατήσει τη γυναίκα που πέφτει ξανά στο κάθισμά της.

Ένας επιβάτης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα ούρησε επίσης στο κάθισμά της πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στην Γερμανία.

Πτήση από Μάντσεστερ για Ρόδο: «Μια γυναίκα στην πτήση ζήτησε επανειλημμένα από τις αεροσυνοδούς δωρεάν σαμπάνια. Η αεροσυνοδός είπε στη γυναίκα ότι δεν ήταν μέρος της υπηρεσίας και στο τέλος αγόρασε ένα τζιν τόνικ. Άρχισε να γίνεται επιθετική και έτσι η αεροσυνοδός της αφαίρεσε το ποτό. Άρχισε να βρίζει και να έχει βίαια ξεσπάσματα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας στη μέση της πτήσης. Σε αυτό το σημείο καθόταν πίσω με δύο άνδρες επιβάτες που προσπαθούσαν να την κρατήσουν κάτω καθώς χτυπούσε τους ανθρώπους. Έχει ουρήσει πάνω από τρεις θέσεις και είχε επανειλημμένα εκρήξεις βίαιων επεισοδίων μέχρι που έπρεπε να κάνουμε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο», είπε ο επιβάτης.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Καρράς: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Her News

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα φτάσει ο υδράργυρος στους 30 βαθμούς Κελσίου

Her News

Επίθεση σε τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το σπίτι του Μιχάλη που δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν

Her News