HerNews.gr
Beauty

Rihanna: Το μονόχρωμο look της θα σας κάνει να ερωτευτείτε τα Honey Hues

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Rihanna έκανε την εμφάνισή της σε μια εκδήλωση της Fenty Beauty στο Λος Άντζελες προωθώντας το νέο της foundation που σας δίνει μια «golden hour λάμψη», αλλά ήταν η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί που ήταν πραγματικά χρυσή.

Η σούπερ σταρ επαναλαμβάνει μια μονόχρωμη εμφάνιση από τον νέο σχεδιαστή του Alexander McQueen, Seán McGirr. Σηματοδότησε μια από τις πρώτες σημαντικές στιγμές της μάρκας στο κόκκινο χαλί και η Rihanna ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στο κομψό σχέδιο, φυσικά ταιριάζοντας απόλυτα τα μαλλιά και τα παπούτσια της.

Η Rihanna απογείωσε εντελώς την τέχνη του μονοχρωματικού στυλ, στο οποίο ταιριάζει το φόρεμα με τα παπούτσια και πιθανώς και το beauty look.

Ας ξεκινήσουμε με το φόρεμα: Η σταρ φόρεσε ένα στράπλες κορσέ φόρεμα με ανοιχτή κίτρινη απόχρωση με έντονο μπούστο και στρίφωμα κάτω από το γόνατο. Ενώ το μονόχρωμο ντύσιμο της Rihanna είχε εφαρμοστό μπούστο, το κόψιμο χαλάρωσε καθώς κατέβαινε, επέτρεπε στην σταρ αρκετή κίνηση.

Για να δώσει στην εμφάνισή της μια πλήρη φανταστική πινελιά, η Rihanna ταίριαξε τα μαλλιά της με μια καραμελόξανθη απόχρωση, την οποία συνδύασε σε αληθινό στιλ σούπερ σταρ με side-swept bangs (που θυμίζει αρκετά τις μέρες του “Pon de Replay” της).

Ακόμη και η επιλογή των παπουτσιών της, πέδιλα με διάφανα λουράκια σε καφέ χρώμα— ενσωματώθηκε άψογα στο τελικό σύνολο.

Φυσικά, η Rihanna έπρεπε να κάνει μερικές μη ουδέτερες πινελιές. Για αρχή, η επιχειρηματίας φαινόταν να φορούσε ένα όχι και τόσο βασικό γαλλικό μανικιούρ σε αποχρώσεις του γαλάζιου και στον τομέα των κοσμημάτων, επέλεξε αστραφτερά δαχτυλίδια και μια αλυσίδα ποδιού. Δεν θα ήταν μια πραγματική εμφάνιση Riri χωρίς μερικά διαμάντια.

Rihanna: Έκανε το ντεμπούτο της στο Blunt Bangs με κομψή androgyny εμφάνιση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι βιταμίνες που βοηθούν τα μαλλιά σας να μακρύνουν!

HerNewskl

Spider lashes: Η τάση που μας θυμίζει την Kim Kardashian

HerNewskl

Κέιτ Μίντλετον: Έσπασε το πρωτόκολλο στη στέψη του Καρόλου με τις beauty επιλογές της

HerNewskl