HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δήμητρα Ματσούκα: “Δεν πρέπει να έχουμε πρόβλημα με το σώμα μας. Εγώ το δικό μου το αγαπάω πολύ”

Δήμητρα Ματσούκα-hernews

H Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για όλα ανοιχτά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άντρας για να την κερδίσει.

Δήμητρα Ματσούκα-hernews

Πιο συγκεκριμένα η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην πρώτη εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο ΟΡΕΝ τονίζοντας χαρακτηριστικά πως για να της αρέσει κάποιος πρέπει να να κολυμπάει καλά, να οδηγεί καλά και να χορεύει ωραία.

Όσο για την τηλεοπτική της απουσία σχολίασε πως “δεν κάθεται. Δεν τυχαίνει ή μου ζητάνε αυτά που δεν μου αρέσουν. Είναι κυρίως ο ρόλος. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν οι σειρές που έχουν λιγότερα επεισόδια και είναι μικρότερης διάρκειας. Υπάρχει πια αυτή η τάση. Θα γίνει”.

Δήμητρα Ματσούκα-hernews

Επιπλέον είπε πως:

“Με ιντριγκάρει ο ρόλος. Δεν με ενδιαφέρει εάν πρόκειται για κωμωδία ή για κάτι δραματικό, με ενδιαφέρει το κείμενο. Για πολλά χρόνια δεν ήθελα να κάνω κωμωδία. Φοβόμουν μη με χαρακτηρίσουν τηλεοπτική κωμική και δεν παίρνω δραματικούς ρόλους στο θέατρο. Έκανα 12 χρόνια για να ξανακάνω κωμωδία. Πια δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Φέτος κάνω μια κωμωδία. Μου το ζητούσαν οι παραγωγοί. Έτσι συμβαίνει όταν έχει προηγηθεί μια επιτυχία. Σου δίνουν ρόλους που είναι κοντά σε αυτό.

Δεν μου έχει συμβεί. Αλλά και να μου έχει συμβεί μπορεί να μην το καταλάβαινα εγώ. Καταλαβαίνω μόνο όταν κάποιος με αφορά. Αν δεν, δεν αντιλαμβάνομαι. Ίσως και να ήμουν απλά τυχερή. Ήμουν πάντα τυχερή σε αυτή τη δουλειά. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με συναδέλφους. Έχω περάσει πολύ ωραία”.
Κλείνοντας,  απάντησε στην ερώτηση αν θα έκανε ποτέ γυμνό δήλωσε πως “δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο σκηνοθέτης να είναι κάποιος που θαυμάζω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν πρέπει να έχουμε πρόβλημα με το σώμα μας. Εγώ το δικό μου το αγαπάω πολύ”.

 

Νεότερα Άρθρα

“Αυτοψία” στον Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ ζωντανά με όλες τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Her News b

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η δύσκολη εγκυμοσύνη & η πορεία στο θέατρο

Her News b

Πασχάλης Τσαρούχας: «Άνθρωποι με το ένα πόδι στον τάφο θέλουν να έχουν μια σύντροφο, εγώ δεν αισθάνομαι αυτήν την ανάγκη»

HerNews ka