HerNews.gr
Διεθνή

Όταν ο Χάρι Στάιλς έφτυσε τον Κρις Παίν στο Φεστιβάλ Βενετίας

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει το βίντεο που δείχνει τον Super Star Χάρι Στάιλς να φτύνει τον Κρις Πάιν. Όλο αυτό, λίγο πριν κάτσει δίπλα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Όπου παραβρέθηκαν με αφορμή την ταινία «Don’t Worry Darling», στην οποία συμπρωταγωνιστούν.

Ο 28χρονος Στάιλς προκάλεσε αμηχανία και αναστάτωση. Όταν πλησίασε την καρέκλα του Πάιν και έφτυσε τον ηθοποιό μπροστά στη σύντροφό του, Ολίβια Γουάιλντ. Η οποία μάλιστα είναι και η σκηνοθέτης της ταινίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Πάιν καθώς χειροκροτούσε, ο Στάιλς κατεύθυνθηκε προς το μέρος του και λίγο πριν κάτσει στη διπλανή θέση, έφτυσε ανάμεσα στα πόδια του συμπρωταγωνιστή του.

 

Ο ηθοποιός μετά το συμβάν γέλασε αμήχανα. Σε αντίθεση με τον Στάιλς που έδειξε να αδιαφορεί και να απασχολεί τον εαυτό του αλλά και με το να φτιάχνει το… σακάκι του! Ενώ όλοι παρακολουθούσαν το απίστευτο σκηνικό.

Αν και δεν είναι σαφές το τι ακριβώς συνέβη, πολλοί είναι πεπεισμένοι πως ο τραγουδιστής έφτυσε τον ηθοποιό, για τα μάτια της Ολίβια Γουάιλντ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έρευνα: Σε ποια μέρη έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουμε μετάλλαξη Omicron

Her News

Γρηγόρης Δημητριάδης: Συνεχίζει να στηρίζει τη δράση του Art Hub – Πανέμορφες τοιχογραφίες στο Γυμνάσιο της Αστυπάλαιας

HerNews ka

Harrods: Η παραμυθένια μεταμόρφωση τους στο Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο

Her News