HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ρούλα Σταματοπούλου: Όσα αποκάλυψε για την παύση της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη!

Ρούλα Σταματοπούλου

Η Ρούλα Σταματοπούλου μίλησε ανοιχτά για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παύση της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη.

Ρούλα Σταματοπούλου

Η ίδια έδωσε συνέντευξη στο “Πρωινό μας”  και μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και τη γέννηση του μωρου της. Πιο συγκεκριμένα η Ρούλα Σταματοπούλου είπε χαρακτηριστικά ότι:

“Πριν πάω στην Παναγία της Τήνου, είχα πάει στη Σύμη, τον Άγιο Μιχαήλ, του ζήτησα να μου φέρει έναν άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Του ζήτησα, δεν του έταξα. Περνούν τα χρόνια, γνωρίζω τον σύντροφό μου, τον Κωνσταντίνο και πάω στην Παναγία της Τήνου κι έκανα το τάμα μου, λέγοντας πως θα έρθω εδώ για να βαφτίσω το παιδί μου.

Ήρθε η ώρα και έπρεπε να δώσουμε ένα όνομα στο παιδί, χάιδευα το παιδί μου και το αποκαλούσα αγγελάκι μου. Κόλλησε το χέρι μου και ένιωσα τη σύνδεση με το παιδί. Το λέω και ανατριχιάζω”.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη δήλωσε ότι “η Ελένη Μενεγάκη με παρότρυνε πολύ να κάνω παιδί. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Αποφασίσαμε και οι δύο να μην την αναλάβω φέτος. Μου είπε να αφοσιωθώ στο παιδί μου και να μην με νοιάζει τίποτα”.

Ρούλα Σταματοπούλου

Κλείνοντας, εξομολογήθηκε ότι:

“Έμεινα έγκυος με την βοήθεια της εξωσωματικής.Είχα τον φόβο γιατί είχα μία αποβολή στους δύο μήνες. Η μάνα μου το έμαθε στους 3,5 μήνες”.

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Στικούδη: Όσα αποκάλυψε για την εκπομπή με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

HerNewskl

Έλενα Χριστοπούλου: Θα αναλάβει τελικά το Shopping Star; Τι απαντά η ίδια

Her News

Γιώργος Καράβας για Ραφαέλα Ψαρρού: “Είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της, την ποθώ ως γυναίκα”

HerNewskl