HerNews.gr
Beauty

Lily James: Το μονόχρωμο beauty look που μαγνήτισε τα βλέμματα στα Emmys!

Lily James

To μονόχρωμο beauty look της Lily James, στα χθεσινά βραβεία Emmy την έκανε μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες της βραδιάς. Πρόκειται για μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και μπορεί να υποστηριχθεί κάθε εποχή.

Όπως δηλώνει και το όνομα του, το μονόχρωμο μακιγιάζ είναι η τάση που βασίζεται σε μια μόνο απόχρωση, με έμφαση σε ένα χρώμα, όπως το καφέ, το κόκκινο ή το ροζ.

Η Lily James, το επέκτεινε προσαρμόζοντας όλα τα στοιχεία τις εμφάνισής της σε ζεστές, φθινοπωρινές αποχρώσεις. Άλλωστε αυτή την εποχή τα γήινα χρώματα πρωταγωνιστούν και ταιριάζουν  εξίσου τόσο σε ανοιχτόχρωμες όσο και σε πιο σκουρόχρωμες.

Η αγαπημένη ηθοποιός επίλεξε να απογειώσει την χρωματική ισορροπία, συνδυάζοντας το μπρονζέ με το χρυσό στο μακιγιάζ, στα νύχια αλλά και στα μαλλιά της.

Το μονόχρωμο beauty look μας δίνει στυλιστική αρμονία!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lilyjamesofficial

H εμφάνιση της Lily James στα βραβεία Emmys

Αλληλένδετο κομμάτι με την συνολική της εικόνα, η εξαιρετική δημιουργία του οίκου Versace που ολοκλήρωσε τον μονόχρωμο , γήινο καμβά.

Υπεύθυνη για το υπέροχο look της, ήταν η make up artist Sofia Tilbury, η οποια ολοκλήρωσε το μονοχρωματικό beauty look με τα άψογα, πλούσια καλοσχηματισμένα φρύδια.

Στα χείλη εφάρμοσε ένα κραγιόν σε ροζ-καφέ απόχρωση δίνοντας την απόλυτη φρεσκάδα. Στη συνέχεια, η δημοφιλής nail artist Betina Goldstein ανάλαβε τα ηνία, επιλεγοντας μια σοκολατί, ζεστή απόχρωση για το μανικιούρ της ακριβώς όπως και το χρώμα των μαλλιών της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lilyjamesofficial

Ένα τόσο natural, ομοιόμορφο και μονόχρωμο beauty look χρειαζόταν και ένα εξίσου απλό αλλά παράλληλα σικάτο χτένισμα. Ο hairstylist της, Danilo Dixon δημιουργήσε απαλούς, χαλαρούς κυματισμούς και μια χωρίστρα στη μέση.

Μπορούμε να πούμε λοιπόν με βεβαιότητα, πως το μονόχρωμο beauty look της Lily James μαγνήτισε τα βλέμματα μας και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε!

Νεότερα Άρθρα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Υιοθέτησε το honey blonde στα μαλλιά της

HerNewskl

H χωρίστρα στο πλάι επιστρέφει δυναμικά και είναι so stylish!

HerNewskl

Tuxedo Nails: Αυτή είναι η αγαπημένη μας τάση για το φθινόπωρο!

HerNewskl