HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: “Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας”

Ζέτα Δούκα

H Ζέτα Δούκα μίλησε για ακόμη μια φορά για την υπόθεση με τον Γιώργο Κιμούλη και για τη δικαστική διαμάχη που υπάρχει.

Ζέτα Δούκα-hernews

Στο “Πρωινό μας” στον ΣΚΑΙ μίλησε η ηθοποιός ανοιχτά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αρχικά, η Ζέτα Δούκα δήλωσε πως:

“Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία εξακολουθώ και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εύχομαι και πιστεύω ότι θα κάνει το σωστό. Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω. Όλα τα παρακολουθούμε και θα κάνουμε τα δέοντα.

Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Είμαστε ενωμένοι. Είναι πολύ ψυχοφθόρες καταστάσεις”.

Ζέτα Δούκα-hernews

Κλείνοντας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

“Έγινε μια προσέγγιση στα πλαίσια του νόμου. Έτσι προβλέπεται υποχρεωτικά. Έγινε αυτή. Ολοκληρώθηκε με αποτυχία. Δεν πέτυχε. Δεν είχαμε από την πλευρά μας τέτοια διάθεση. Θέλουμε να αποδείξουμε την αλήθεια. Ούτε από την αντίθετη πλευρά υπήρχε κάποια διάθεση. Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη”

 

Νεότερα Άρθρα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο – «Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο»

HerNews ka

Μπέττυ Μαγγίρα: Πρεμιέρα για το «I love Sou Kou» στον ANT1 – «Νομίζω ότι ήρθα για να ριζώσω»

Her News b

«Ελένη»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 13.30

HerNews ka