HerNews.gr
Διεθνή

Justin Bieber: Κάνει βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης με… μια μπλούζα τυλιγμένη στο κεφάλι του!

Την Τρίτη, ο Justin Bieber εθεάθη στη Νέα Υόρκη με ένα πιο ενδιαφέρον αξεσουάρ: ένα σκισμένο λευκό μπλουζάκι δεμένο γύρω από το κεφάλι του.

Εκτός από το μπλουζάκι στο κεφάλι, ο Justin Bieber έδειξε τα καλογυμνασμένα  μπράτσα του με ένα λευκό φανελάκι. Ολοκλήρωσε το look με ένα φαρδύ τζιν παντελόνι με πολλές τσέπες και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια σε πορτοκαλί χρώμα.

Αυτή είναι μια από τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του τραγουδιστή από τότε που ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία του “Justice World Tour” τον Σεπτέμβριο. Τον Απρίλιο εθεάθη στο Coachella με τη σύζυγό του Hailey Bieber .

Ο Bieber ανακοίνωσε ότι ανέβαλε δεκάδες παραστάσεις που είχαν προγραμματιστεί μέχρι τον περασμένο Μάρτιο για να δώσει προτεραιότητα στην υγεία του. Τον Μάρτιο, ακύρωσε επίσης διεθνείς εμφανίσεις στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, σύμφωνα με το Billboard.

«Νωρίτερα φέτος, δημοσιοποίησα τη μάχη μου με το σύνδρομο Ramsay Hunt, όπου το πρόσωπό μου ήταν εν μέρει παράλυτο», έγραψε σε δήλωσή του. «Ως αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας, δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το σκέλος του Justice Tour στη Βόρεια Αμερική».

Αφού αποκάλυψε ότι το πρόσωπό του ήταν μερικώς παράλυτο αφού διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ramsay Hunt τον περασμένο Ιούνιο, ο Justin Bieber έδειξε την κινητικότητα στο πρόσωπό του μέσω ενός Instagram Story που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο.

Όταν ο Bieber αποκάλυψε τη διάγνωση της υγείας του ,  είπε ότι δεν μπορούσε να ανοιγοκλείσει το ένα του μάτι, να κουνήσει ένα από τα ρουθούνια του ή να χαμογελάσει.

justin

“Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως μπορείτε να δείτε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς, το σώμα μου μου λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω, και ελπίζω να καταλάβετε και θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και χαλαρώσω και επιστρέψω στο 100 τοις εκατό για να μπορώ να κάνω αυτό που γεννήθηκα για να κάνω», είπε.

Εκείνη την εποχή, πρόσθεσε ότι αφιερώνει χρόνο για να δουλέψει για την υγεία του και ότι εργαζόταν σε «ασκήσεις προσώπου για να επανέλθει το πρόσωπό μου σε κανονική κατάσταση».

“Θα επιστρέψει στο κανονικό. Ήρθε η ώρα”, μοιράστηκε ο Bieber. «Δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει, αλλά θα είναι εντάξει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Leonardo DiCaprio: Έριξε… πόρτα στην πρώην σύντροφό του από το πάρτι γενεθλίων του

HerNews ka

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θεατής έκανε τη… μέλισσα για να του αποσπάσει την προσοχή – Αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα

HerNews ka

Μatt Damon: Γιατί μετάνιωσε για το γεγονός ότι αρνήθηκε να παίξει στο Avatar;

Her News b